Ειδήσεις

Ημερίδα με θέμα «Καθημερινότητα – προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία. Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας»

Την Δευτέρα (15-4-2019) και ώρα 18.00, στην αίθουσα «Γ. Παυλίδης» του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στην Κομοτηνή, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιήσει Ημερίδα με θέμα:

«Καθημερινότητα – προσβασιμότητα των Ατόμων με Αναπηρία. Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας.»
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μιχαήλ Σεβδυνίδη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, την κ. Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντιπρύτανη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, τον κ. Θέμη Τζενετίδη, Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κομοτηνής, τον κ. Τρύφωνα Καρούντζο, Πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης, τον κ. Ηλία Ποιμενίδη, Ταμία του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» και την κ. Στέλλα Αργυροπούλου, Υπεύθυνη Ανεύρεσης Οικονομικών Πόρων του Συλλόγου Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και φίλων «Περπατώ».

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για τους πολίτες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα σημαντικά ζητήματα που θα τεθούν από τους ομιλητές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button