Ειδήσεις

Σημαντικές επιτυχίες για το Σύλλογο Ερατώ Ξάνθης

Σημαντικές επιτυχίες για το Σύλλογο Ερατώ Ξάνθης πέτυχαν οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν για μία ακόμη χρονιά στον Περιφερειακό και Προκριματικό αγώνα Τραμπολίνο που διοργάνωσε η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμπάκας την 6-7 Απριλίου 2019.

Στον Αγώνα συμμετείχαν συνολικά 15 Σωματεία από τη Θεσσαλία, τη Μακεδονία και τη Θράκη: Γ.Ε. Τρικάλων, Αχιλλέας Τρικάλων, Γ.Ε. Καλαμπάκας, Γ.Σ. Ερμής Καρδίτσας, Α.Ε.Σ. Χαραυγή, Ζεύς Συκεών, Α.Γ.Ε.Μ.Σ. Σπάρτακος, Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού, Α.Ο. Αριστοτέλης Πολυγύρου, Α.Ο. Παλμός Καβάλας, Γ.Ο. Καβάλας,ΓΟΚ Ίκαροι, ΑΣ Τραμπολίνο Κοζάνης ,ΣΕΓ Βαλτερού και Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης.

Ο Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης συμμετείχε με 14 αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι κατάφεραν να διακριθούν. Συγκεκριμένα:

Ο Σπανός Γιώργος, ο Τουμπάν Ρετζέπ, η Κουκουδέτσου Μάρθα και η Κράββαρη Ιωάννα προκρίθηκαν στην τελική φάση του πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 11-12 Μαίου .
Η Κράββαρη Δήμητρα, η Μουχτάρη Αλεξάνδρα, η Ματζαρίδου Δέσποινα, ο Σερδάρης Νικόλαος, ο Καρακασίδης Κων/νος και ο Δεδούσης Ευάγγελος προκρίθηκαν στην τελική φάση του περιφερειακού πρωταθλήματος Β΄περιφέρειας που θα διεξαχθεί στην Ηράκλεια Σερρών 1-2 Ιουνίου.

Στο 3ο επίπεδο αγωνίστηκε η Καραλιοπούλου Ελένη οι οποία κατέκτησε την Τρίτη θέση στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο.
Συγχαίρουμε την προπονήτρια κα Λαρίσα Παπάσοβα, όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του Α.Σ. Ερατώ Ξάνθης για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προπονήσεις και καλή επιτυχία στην τελική φάση και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ευχαριστούμε τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση σε όλες τις δράσεις του συλλόγου.
Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ερατώ Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button