Ειδήσεις

Σάρωσε η «Λυσιστράτη» στα ποντιακά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παράσταση «Λυσιστράτη», που ανέβασε την Κυριακή (7/4) το θεατρικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης σε σκηνοθεσία Φίλιππου Τσαουσελη, στο δημοτικό αμφιθέατρο της πόλης. Η γνωστή κωμωδία του Αριστοφάνη παρουσιάστηκε στην ποντιακή διάλεκτο και πέρασε στο κοινό τα διαχρονικά της μηνύματα.

«Οι θεατές απόλαυσαν μια ευρηματική παράσταση γέλασαν με την καρδιά τους, άκουσαν με προσοχή τα μηνύματα του έργου και χειροκρότησαν θερμά τους συντελεστές της παράστασης», αναφέρει χαρακτηριστικά σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης.

Μάλιστα, ο σύλλογος ζητά συγγνώμη από τους θεατές «που παρακολούθησαν όρθιοι όλη την παράσταση, καθώς και από αυτούς που ήρθαν και έφυγαν λόγω έλλειψης εισιτηρίων και θέσεων». Ο χώρος αποδείχτηκε πολύ μικρός, σημειώνει ο σύλλογος και υπόσχεται ότι «θα τους αποζημιώσουμε σύντομα με μια νέα παράσταση του έργου στο θερινό αμφιθέατρο».

Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Κέντρου «ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΑΛΙΟΡΗΣ» , κος Γιώργος Παραστατίδης , εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης για την παράσταση της «Λυσιστράτης» που παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία χτες , Κυριακή 7 Απριλίου, στις 7:30 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης. Συγχαρητήρια και στο Δ.Σ. του Συλλόγου για την πολιτιστική του δράση ,αλλά και στο κοινό που κατέκλυσε από νωρίς την αίθουσα για να παρακολουθήσει το έργο. Η Λυσιστράτη πέρασε στους θεατές τα διαχρονικά μηνύματα του Αριστοφάνη δια μέσω του πλούτου και της δύναμης της ποντιακής διαλέκτου. Να έχετε πάντα επιτυχίες και καλή συνέχεια στο έργο σας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button