Ειδήσεις

Η Ελλάδα των εγκληματικών συμμοριών και της ανασφάλειας

Έβλεπα πριν λίγες μέρες σοκαρισμένος, την είδηση στην τηλεόραση, όπου οκτώ λιμενικοί μαζί με έναν εισαγγελέα, δέχτηκαν οργανωμένη επίθεση από καμιά σαρανταριά μέλη των γνωστών συμμοριών των Εξαρχείων.
Οι λιμενικοί με τον Εισαγγελέα πήγαν για μια έρευνα, για υπόθεση ναρκωτικών στα Εξάρχεια, ειδοποιώντας ταυτόχρονα και την αστυνομία! Αφού τελείωσαν την έρευνά τους, συνέλαβαν δύο αλλοδαπές γυναίκες και εξερχόμενοι , τους επιτέθηκαν, τους γρονθοκόπησαν, μαχαίρωσαν έναν λιμενικό, πήραν από τους δύο τα υπηρεσιακά τους όπλα, πήραν την μια γυναίκα και πριν έρθει η αστυνομία εξαφανίστηκαν.
Όλα αυτά στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από το αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.
Οι συμμορίτες κρατούσαν, σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό και τις μαρτυρίες των ιδίων των λιμενικών και άλλων αυτοπτών μαρτύρων, πιστόλια, ακόμη και καλάσνικοφ.
Η είδηση με συγκλόνισε καθώς έβλεπα την εικόνα μιας χώρας στο απόλυτο χάος! Κράτος εν Κράτει οι συμμορίες στο κέντρο της Πρωτεύουσας. Λίγε εκατοντάδες μέτρα από την Κεντρική Κυβέρνηση από την Βουλή, από το υποτιθέμενο Νόμιμο Κράτος, ένα άλλο παρακράτος, με δικούς του νόμους, με δικούς του κανόνες, ελέγχει την δική του επικράτεια «το άβατο των Εξαρχείων».
Τι κι αν ο ελληνικός λαός πληρώνει ένα τεράστιο κράτος, Αστυνομία, λιμενικό, ομάδες ΔΙΑΣ, Υπουργούς, Βουλευτές και Πρωθυπουργό.
Οι νόμοι και η επιβολή τους από τα όργανα της τάξης(της υποτιθέμενης τάξης) σταματά στα όρια των Εξαρχείων.
Η κυβέρνηση δια των δύο υπουργίνων της, των Γεροβασίλη και Παπακώστα, μιλούν περιέργως για επιτυχία των οργάνων της τάξης, που κατάφεραν λέει να ξεφύγουν από τα χέρια της συμμορίας χωρίς να θρηνήσουμε θύματα.
Δηλαδή αν μιλάμε για τον απόλυτο ορισμό του παραλογισμού, της αδυναμίας αντίληψης της κατάστασης. Ή μήπως της αδιαφορίας ή και της συνενοχής….
Μήπως η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με τις πολλές γνωστές και άγνωστες ακραίες συνιστώσες του, κάνει τα στραβά μάτια για τα δικά της παιδιά, όπως μέλος της Κυβέρνησης είπε σε ανύποπτο χρόνο;
Τώρα αν στην ανομία των Εξαρχείων προσθέσουμε και την καθημερινή εγκληματικότητα με τις ληστείες, τους φόνους για λίγα λεφτά, τις διαρρήξεις και τις κλεψιές το παραεμπόριο από διάφορες ακραίες ομάδες ρομά, λαθρομεταναστών, κλπ, τότε όλοι μας καταλαβαίνουμε γιατί όλη η ελληνική κοινωνία έχει πλέον στις πρώτες της προτεραιότητες(σύμφωνα με τα γκάλοπ) την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας του.
Σύντομα θα φανεί αν ο λαός το δείξει και στην κάλπη!
Για τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης
Κομνηνός Γεώργιος
Οικονομολόγος

Εάν συμφωνείτε με τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης ενώστε τη φωνή σας μαζί μας και ενταχθείτε σε κάποια Ομάδα Δράσης για να αγωνιστούμε μαζί για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: okd2010@hotmail.com ή στο facebook: Ομάδες Κοινωνικής Δράσης (Omades Kinonikis Drasis).
Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Περιμένουμε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ευχαριστούμε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button