Ειδήσεις

Οι πρώτοι υποψήφιοι στην Π.Ε. Ξάνθης στην “Περιφέρεια σε Δράση” του Σιμιτσή

Οι πρώτοι υποψήφιοι στην Π.Ε. Ξάνθης

Αθηνά Ιωακειμίδου
Είναι δικηγόρος και νομικός σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων. Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Ευρωπαϊκό και Γερμανικό Δίκαιο Ανταγνωισμού, από το Πανεπιστήμιο του Ανόβερο Γερμανίας. Κατοικεί στην πόλη της Ξάνθης όπου και δραστηριοποιείται. Ασχολείται με τα κοινά από τα 18 της χρόνια. Είναι έγγαμη και μητέρα δύο παιδιών.

Κωνσταντίνος Αθανασίου
Είναι επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Έχει διδακτορικό τίτλο στο Χημικό Μηχανικών του ΑΠΘ. Κύριο αντικείμενο απασχόλησής του είναι οι ανανέωσιμες πηγές ενέργειας. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ξάνθης. Είναι έγγαμος, πατέρας ενός παιδιού.

Δημήτριος Δόντσος
Είναι καθηγητής δευτεροβάθμιας εμπαίδευσης, διευθυντής στο Λύκειο Αβδήρων, κάτοχος πτυχίου Θεολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης την περίοδο 2003-2006 ενώ παλιότερα είχε διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης, την περίοδο 1995-1998. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ξάνθης και στα Άβδηρα. Είναι έγγαμος με 3 παιδιά.

Σαλή Σαλήχ
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και των Διατραπεζικών Συστημάτων. Είναι κάτοχος τίτλου Ηλεκτρονικού Μηχανικού από το ΤΕΙ Αθηνών. Είναι άγαμος και κατοικεί στο Άβατο του Δήμου Τοπείρου.

Καρά Ισμέτ
Είναι συνταξιούχος τραπεζικός υπάλληλος, της Εμπορικής Τράπεζας, κάτοχος πτυχίου της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης (ΕΠΑΘ). Κατοικεί στην Ξάνθη και κατάγεται από την Πάχνη του Δήμου Μύκης. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Αχμέτ-Δημήτρης Γιασάρ Ογλού
Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, στον κλάδο της εσωτερικής διακόσμησης κτιρίων. Κατοικεί και δραστηριοποιείται στην πόλη της Ξάνθης. Είναι έγγαμος με ένα παιδί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button