Ειδήσεις

Ζίβκοβιτς: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ;»
Την πιθανότητα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ σχολίασε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Για την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πιθανότητα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν με τη φανέλα του «δικεφάλου του Βορρά» μίλησε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Metropolis 95,5:

Για τη δική του εμφάνιση και τις σπουδαίες αποκρούσεις που έκανε: «Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου, δεν καταφέραμε να πάρουμε έστω και την ισοπαλία και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τα τρία τετ α τετ που έβγαλε απέναντι σε Σφιντέρσκι και Ακπομ: «Αυτή είναι η δουλειά μου. Να σταματώ τον αντίπαλο και να μην του επιτρέπω να βάζει γκολ. Αυτή είναι η δουλειά, αυτό προσπαθώ να κάνω σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να μάθει αν έχει συμφωνήσει ώστε να φορέσει τα ασπρόμαυρα: «Νομίζω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι οπαδοί σε όλη την Ευρώπη μαζί με αυτούς της Παρτιζάν. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί αφού έχω συμβόλαιο με την ομάδα της Ξάνθης. Κανείς δεν είναι βέβαιος για την επόμενη μέρα. Αλλο το τι θέλεις και άλλο το τι μπορείς. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ; Αλλά αυτή τη στιγμή θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές».

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που κάνει σπουδαία σεζόν με τον ΠΑΟΚ: «Δικαιούται να είναι στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εχει σταθερότητα, σπουδαίες εμφανίσεις και φυσικά του αξίζει να είναι στην κορυφή στην Ελλάδα».

Για τον Λουτσέσκου και τι συζήτησαν χθες μετά το τέλος του αγώνα: «Του έδωσα τα συγχαρητήρια μου και του ευχήθηκα να πάρει τον τίτλο. Δεν μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να πάω στον ΠΑΟΚ γιατί αυτή τη στιγμή έχω τέσσερα παιχνίδια με τη Ξάνθη και εκεί είμαι αφοσιωμένος. Μετά θα δούμε. Και επαναλαμβάνω πως είναι διαφορετικό το τι επιθυμεί κάποιος και το τι μπορεί να γίνει».

Για το ότι έχει παίξει 100 αγώνες στο Πρωτάθλημα με τη Ξάνθη: «Αυτό είναι κάτι σημαντικό για μένα και είναι μια αναγνώριση της δουλειάς που έχω κάνει με την ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button