Ξάνθη – Προορισμός 12 μηνών

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης στην 2η Έκθεση Ελληνικών Καλοκαιρινών Τουριστικών Προορισμών στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ της Πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα, από την Τρίτη, 1/6/2010 έως και την Παρασκευή, 4/6/2010, λόγω παράτασής της κατά μία ημέρα.

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή  της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης  στην 2η Έκθεση Ελληνικών Καλοκαιρινών Τουριστικών Προορισμών στην αίθουσα του ΜΕΤΡΟ της Πλατείας Συντάγματος στην Αθήνα, από την Τρίτη, 1/6/2010 έως και την Παρασκευή, 4/6/2010, λόγω παράτασής της κατά μία ημέρα.


          Στο χώρο αυτό με την μεγαλύτερη κίνηση πολιτών στην χώρα, επιβεβαιώθηκε ότι η Ξάνθη είναι από τους κορυφαίους προορισμούς εναλλακτικών μορφών τουρισμού και προορισμός 12 μηνών με πυλώνες τη φύση και τη παράδοση, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες υποδομές.


          Ο Νομάρχης  Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης από την Τετάρτη , 2/6/2010 παραβρέθηκε στην έκθεση και συναντήθηκε με παράγοντες , φορείς και δημοσιογράφους του τουριστικού κλάδου


Οι επισκέπτες γνώρισαν την μοναδική ομορφιά της περιοχής μας, αλλά και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού που προσφέρει ο τόπος μας, μέσα από το πλούσιο υλικό  που διανεμήθηκε και το οποίο εντυπωσίασε τους επισκέπτες για την θεματολογία και ποικιλία του, σε γενικά και ειδικά θέματα.


   Ευχαριστούμε θερμά τους Ξανθιώτες που υποστήριξαν την προσπάθειά μας ,επισκέφθηκαν το περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης  και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνεχή παρουσία μας στα τουριστικά δρώμενα. Το περίπτερο συντόνισε η Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Α.Ξ. κα. Ε. Στάντσιου.


             


 


                                                     ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button