Άρθρα

Στρώστε το τραπέζι με… Istikbal!

Οι τραπεζαρίες Istikbal αποτελούν πραγματικό «στολίδι» και από μόνες τους αποτελούν το επίκεντρο των οικογενειακών, κοινωνικών και γιορτινών στιγμών σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία κλασικών και μοντέρνων σχεδίων, διακρίνονται για την ποιότητά τους και χαρίζουν λειτουργικότητα και συγχρόνως μοναδική αισθητική. Ανακαλύψτε τη δική σας στις διαστάσεις και το design που επιθυμείτε και… ετοιμαστείτε να καλέσετε κόσμο!

Καρέκλες τραπεζαρίας για ολοκληρωμένη απόλαυση!

Ένα τραπέζι, από μόνο του, δεν αρκεί για να αποτελέσει… τραπεζαρία. Χρειάζεται να πλαισιωθεί κι από τις αντίστοιχες καρέκλες τραπεζαρίας. Στην Istikbal, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από καρέκλες που ταιριάζουν με τον χώρο και τις ανάγκες σας. Μοντέρνες, vintage ή κλασικές, εναρμονίζονται με την αισθητική του χώρου και ολοκληρώνουν την εικόνα της τραπεζαρίας που έχετε στο μυαλό σας. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη συλλογή της Istikbal σε καρέκλες και αποκτήστε τις δικές σας σε πολύ προσιτές τιμές, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας Istikbal.

Τραπεζαρίες κουζίνας για στιγμές απολαυστικές!

 

Οι τραπεζαρίες κουζίνας, είναι συχνά ο χώρος που επιλέγουμε να περάσουμε τις πιο πολλές ώρες της ημέρας μας, είτε για πρωινό και καφέ είτε για μεσημεριανό και βραδινό γεύμα. Αποτελούν, ίσως, τον πιο “ζεστό” και οικείο χώρο του σπιτιού και γι΄ αυτό, το σετ τραπεζαρίας που θα επιλέξετε, πρέπει να… ταιριάζει στη γενικότερη ατμόσφαιρα της κουζίνας.

Στην Istikbal θα βρείτε μεγάλη συλλογή από τραπέζια και καρέκλες, για να βρείτε εκείνα που αναδεικνύουν τη λειτουργικότητα και την αισθητική της δικής σας κουζίνας. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το  istikbalkimerland.gr και επιλέξτε ανάμεσα σε ξύλινα ή με μεταλλικές λεπτομέρειες, κλασικά και μοντέρνα τραπέζια κουζίνας ή ενδεχομένως ένα ανοιγόμενο (επεκτεινόμενο) τραπέζι, επωφεληθείτε από τις συμφέρουσες τιμές και απολαύστε τις πιο… γευστικές στιγμές της καθημερινότητάς σας!

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button