Ειδήσεις

Μήνυμα τυου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντίνου Ζωγραφόπουλου

Γεννήθηκα στις 21 Ιουλίου 1976 στην Κομοτηνή και είμαι γιος του Ιωάννη Ζωγραφόπουλου και της Μαρίας Ζωγραφοπούλου του γένους Κατόγλου.
Από το 1978 κατοικώ στην Ξάνθη.
Το 1994 ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου και στη συνέχεια απεφοίτησα το 1998 από το Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, με την ειδικότητα του Ιστορικού. Κατόπιν ολοκλήρωσα το 2006 τις διδακτορικές μου σπουδές στο Ινστιτούτο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής της Βιέννης. Παράλληλα με τις σπουδές μου και μετά το πέρας αυτών, εργάστηκα στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Volkshochschule της Βιέννης, ως καθηγητής της νέας ελληνικής γλώσσας ως ξένης γλώσσας, σε ενήλικες. Έχω συμμετάσχει σε διεθνή συνέδρια του επιστημονικού μου κλάδου, ενώ άρθρα μου έχουν δημοσιευτεί αντίστοιχα σε επιστημονικά περιοδικά.
Εργάζομαι στην ιδιωτική εκπαίδευση, στο τμήμα φιλολογικών και ιστορικών μαθημάτων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και μιλώ αγγλικά και γερμανικά.
Το αίσθημα ευθύνης και δημιουργίας που με διακατέχει προς την επίτευξη του στόχου της αναβάθμισης του Δήμου Ξάνθης και η θέληση μου για προσφορά στο κοινό σύνολο, δίπλα σε κάθε συνδημότη μου, στον ελεύθερο επαγγελματία, στον επιστήμονα, στον αγρότη, στους νέους, που όλοι εμείς αποτελούμε σύσσωμοι τον Δήμο μας, γίνεται τρόπος ζωής και εκφράζεται ως η «Αγάπη για την Ξάνθη».
Γι’ αυτούς τους λόγους και επειδή επιθυμώ να υπηρετήσω δημιουργικά τους συμπολίτες μου, ανακοινώνω τη συμμετοχή μου στον συνδυασμό του Ιωάννη Παπαχρόνη
«Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» και κατέρχομαι εις κρίσιν των δημοτών μου, ενώνοντας μαζί με όλους όσους συμμετέχουν τις δυνάμεις μου, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.
Είμαστε εδώ… Είμαι εδώ.

Με εκτίμηση
Dr. phil. Κωνσταντίνος Ι. Ζωγραφόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button