Ειδήσεις

Συνελήφθη αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης 15χρονος αλλοδαπός, ο οποίος από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, πλην όμως οι οδηγοί τους δεν συμμορφώθηκαν, συνέχισαν την πορεία τους και ακολουθήθηκαν από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ξάνθης και Καβάλας.

Ακολούθως, στον ανατολικό κόμβο Ξάνθης, το ένα από τα οχήματα ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός του διέφυγε πεζός και αναζητείται, ενώ στο ύψος του Αγίου Σίλα, ο 15χρονος διακινητής, αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, επιχείρησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να διαφύγει, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα δύο οχήματα, διαπίστωσαν ότι οι δράστες μετέφεραν με αυτά, παράνομα, στην ενδοχώρα συνολικά οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.
Συνολικά κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button