Ειδήσεις

Εντυπωσιακή παρουσία και 4 μετάλλια για τον “Βασίλης Ορέστης” Ξάνθης στο 7ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Με εντυπωσιακό απολογισμό για τον “Βασίλης Ορέστης Ξάνθης” που κατέκτησε 4 ασημένια μετάλλια έπεσε η αυλαία του European Clubs Championships στις κατηγορίες εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων και αγοριών/κοριτσιών (kids), στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, στο οποίο συμμετείχαν 1564 αθλητές και αθλήτριες, από 39 χώρες και 333 διαφορετικές ομάδες. Συνολικά η Ελλάδα κατέκτησε 104 μετάλλια, με τα 13 εξ αυτών στις βαθμολογούμενες -ενόψει Τόκιο 2020- κατηγορίες ανδρών/γυναικών.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Χρηστίδης είδε με ικανοποίηση τους αθλητές του να στέκονται εξαιρετικά στα υψηλού επιπέδου παιχνίδια που κλήθηκαν να δώσουν προσθέτοντας παράλληλα ακόμη 4 μετάλλια στην μεγάλη συλλογή του “Βασίλης Ορέστης” Ξάνθης ενώ οι πρωταθλήτριες Κωνσταντίνα Πολυχρόνη και Ιωάννα Συράκου πέρα απο τα μετάλλια τους κέρδισαν και Ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς θα μετέχουν στην Ελληνική αποστολή για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cadet στην Εσθονία.

Η Κωνσταντίνα Πολυχρόνη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα -51κ. ενώ η Ιωάννα Συράκου στα -59. Καλή παρουσία είχαμε και απο την 12χρονη Ελένη Ζερενίδη στα -55κ.

Οι επιτυχίες όμως του συλλόγου δεν έμειναν εκεί καθώς είχαμε ακόμη δύο μετάλλια και στην κατηγορία αγοριών/κοριτσιών . Με την 11χρονη Αλεξάνδρα Χατζημωϋσιάδου να κατακτά να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα -44κ. ενώ ο 11χρονος Σωτήρης Σιούτης κατέκτησε το ασημένιο στα +57κ. Καλές εμφανίσεις είχαν και οι έτεροι νεαροί αθλητές του συλλόγου, Απόστολος Κατσαρέλης(-37), Ιωάννης Χαλκιάς(-41) και Κωνσταντίνος Σιούτας(-49)

Το European Clubs Championships-World Taekwondo G1 διοργανώθηκε από την World Taekwondo Europe (WTE), με την υποστήριξη της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button