ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΠΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΗ

Ο Σπύρος Χαλκίδης, αντιδήμαρχος του δήμου Βιστωνίδος με δήμαρχο τον Νίκο Ζλάτκο, χαίρει της στήριξης από τα κεντρικά της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ. “Είμαστε στην ίδια πολυκατοικία” λένε κύκλοι του στενού του περιβάλλοντος αναφερόμενα στη στήριξη του ΛΑΟΣ. Ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Αβδήρων, Σπύρος Χαλκίδης, ο οποίος αδιαφορώντας για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στο δήμο με τους υποψηφίους του κόμματος οι οποίοι για πολλούς και διαφόρους λόγους απέσυραν την υποψηφιότητα τους, βάζει μπροστά τα στήθη του σε μια προσπάθεια να σώσει το γόητρο του κόμματος.

Ο Σπύρος  Χαλκίδης, αντιδήμαρχος του δήμου Βιστωνίδος με δήμαρχο τον Νίκο Ζλάτκο, χαίρει της στήριξης από τα κεντρικά της ΝΔ αλλά και του ΛΑΟΣ. “Είμαστε στην ίδια πολυκατοικία” λένε κύκλοι του στενού του περιβάλλοντος αναφερόμενα στη στήριξη του ΛΑΟΣ.


Ο υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Αβδήρων, Σπύρος Χαλκίδης, ο οποίος αδιαφορώντας για ότι έχει γίνει μέχρι τώρα στο δήμο με τους υποψηφίους του κόμματος οι οποίοι για πολλούς και διαφόρους λόγους απέσυραν την υποψηφιότητα τους, βάζει μπροστά τα στήθη του σε μια προσπάθεια να σώσει το γόητρο του κόμματος.


Σε αυτήν του την προσπάθεια δεν είναι μόνος.


Ο καιρός μπορεί να είναι ελάχιστος μέχρι την διενέργεια των εκλογών, αλλά εκείνο που τον ενδιαφέρει είναι το καλό των συμπολιτών του τονίζοντας ότι είναι σύμμαχος με αυτούς που είναι εναντίον του μνημονίου.


Επειδή όμως κατά καιρούς ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για συντροφικά “μαχαιρώματα” στον δήμο Αβδήρων, ο ΑΓΩΝΑΣ συνομίλησε με τους θεσμικούς εκφραστές του κόμματος την Σούλα Ιακωβίδου πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ξάνθης και τον πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό.


ΣΟΥΛΑ ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ


Η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου δήλωσε ότι θα στηρίξει τον Σπύρο Χαλκίδη που κατεβαίνει με την στήριξη των κεντρικών της ΝΔ. και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό του για ότι θα χρειαστεί.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΝΤΟΣ


Απαντώντας αν ισχύει αυτό που υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος με την ΝΔ στον δήμο Αβδήρων Σπύρος Χαλκίδης, ότι δηλαδή και ο βουλευτής του νομού είναι στο πλευρό του, ο κ. Κοντός είπε ότι εφ όσον είναι επιλογή του κόμματος δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά. Όμως, εκείνο που στάθηκε η αφορμή για να δηλώσει άμεσα και επίσημα την στήριξη του είναι το γεγονός ότι ο Σπύρος Χαλκίδης βάζει μπροστά τα στήθη του προκειμένου η ΝΔ να έχει λόγο στα τοπικά τεκταινόμενα.


Εκείνο που μένει πλέον είναι η ΝΔ να αποδείξει πώς μπορεί να είναι ενωμένη στα δύσκολα. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδείξουν όλες οι εσωκομματικές τάσεις ότι μπορούν στα δύσκολα να στηρίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες των αγνών νεοδημοκρατών της Ξάνθης.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button