Αγώνας Σπόρ

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ

Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε την Τρίτη την προετοιμασία της η Xanthi FC για την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής το ερχόμενο Σάββατο (16:00) με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Ο Μίλαν Ράσταβατς στην ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων έκανε τις επισημάνσεις του στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια το πρόγραμμα περιλάμβανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και νευρομυικό συντονισμό πριν τις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ντε Λούκας, Φασίδης. Η μαγνητική του Ματίας Κάστρο έδειξε διάταση έσω πλαγίου, κάτι που σημαίνει ότι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ομάδας θα απουσιάσει για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες, ενώ ο Έρικ Γέντρισεκ από την Τετάρτη θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (16:00).
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τη νέα ανάλυση βίντεο και την εστίαση σε συγκεκριμένους τομείς της αμυντικής λειτουργίας αλλά και τον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης, δούλεψαν στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας στα Πηγάδια.
Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του έδωσαν τις οδηγίες τους σε τομείς της τακτικής μέσα από ένα εύρος ασκήσεων, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι ζητώντας αποτελεσματικότητα από τους ποδοσφαιριστές τους.
Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ντε Λούκας – Φασίδης.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button