Ειδήσεις

15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1999- 2019 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!

Είκοσι (20) χρόνια πέρασαν από την ημέρα που ο ηγέτης των Κούρδων του ΡΚΚ Αμπτουλλάχ Οτζαλάν “παραδόθηκε” από την Κυβέρνηση του Σημίτη στις Τούρκους 15 Φεβρουαρίου 1999 ημέρα Δευτέρα!
Καταδικασμένος εις θάνατον, παραμένει μέχρι και σήμερα κρατούμενος στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Ιμραλή, άγνωστον υπό ποίας συνθήκας. Μία ακόμη μαύρη σελίδα της….. “μεταπολεμικής δημοκρατικής Ελλάδας”, η οποία θα λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις, διότι ο Κούρδος ηγέτης θα στραφεί με τον δικηγόρο του Γιάννη Ραχιώτη εναντίον του Ελληνικού Κράτους, διεκδικώντας αποζημιώσεις.
Ούτε μία λέξη δεν πρόκειται να γραφεί αυτές τις μέρες. Ούτε μια κουβέντα θα ακουσθεί στην Βουλή των Ελλήνων για το …κατόρθωμα της Σοσιαλιστικής Κυβερνήσεως. Όλοι θα κάνουν το κοροΐδο. Άκρα του τάφου σιωπή. Δεν είναι καιρός για τέτοια. Ξεχάσαμε την ντροπή του Ναϊρόμπι της Κένυας. Σήμερα η Βουλή των Ελλήνων ασχολείται με άλλα θέματα πιο δημοκρατικά….
Ο τ. Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο Αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος, οι “σύντροφοι” και πρώην “φίλοι” των Κούρδων και του Οτζαλάν, είναι απλώς ωσεί παρόντες!!
Από την καταραμένη φυλακή του Βοσπόρου ακούγεται και φέτος μία φωνή απελπισίας: “που είσθε φίλοι μας δημοκράτες- πατριώτες Έλληνες; Που είναι η αλληλεγγύη και η αγάπη σας για τον σκλαβωμένο Κουρδικό λαό;”
Όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν την αλήθεια για το τραγικό γεγονός της παράδοσης του Οτζαλάν στους Τούρκους, δεν έχουν παρά να διαβάσουν το βιβλίο του Σάββα Κελεντερίδη “Παράδοση Οτζαλάν. Η ώρα της Αλήθειας” των εκδόσεων ΄΄Ινφογνώμων΄΄.

Αντγος ε.α.
Νικόλαος Φωτιάδης Επίτιμος Υδκτής Δ΄ Σ.Σ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button