Ειδήσεις

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ ΣΤΟ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος Σδρέβανος απάντησε στον υποψήφιο δήμαρχο Ξάνθης (με την στήριξη ΣΥΡΙΖΑ) κ. Χατζηθεοδώρου, με αφορμή την επίσκεψη του στα γραφεία της ΔΕΥΑΞ (το σχετικό δελτίο του υποψηφιου δημαρχου δεν στάλθηκε στην εφημερίδα μας γι΄αυτό και δεν δημοσιεύτηκε).

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΔΡΕΒΑΝΟΥ

Το μόνο βασικό που προέκυψε από την επίσκεψη του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης κυρίου Χατζηθεοδώρου στη Δ.Ε.Υ.Α. Ξάνθης είναι ότι δεν κατάλαβε ποια επιχείρηση επισκέφτηκε. Γιατί διαφορετικά δεν θα εξέδιδε μια τέτοια ανακοίνωση, η οποία βρίθει ανακριβειών και ψευδών ειδήσεων .Εμείς καλόπιστα θα εκλάβουμε τις δηλώσεις ως ατυχείς που οφείλονται στην σπουδή της υποψηφιότητας του, δηλώνουμε όμως ότι τυχόν επανάληψη τέτοιων ανακριβειών δεν θα απαντηθεί με την ίδια ηπιότητα.

Κύριε Χατζηθεοδώρου

Ο χαρακτηρισμός σας για το ανύπαρκτο έργο της Δ.Ε.Υ.Α. αδικεί πρωτίστως το προσωπικό της, το οποίο τεχνηέντως επιχειρείτε να κολακέψετε. Οι εργαζόμενοι και οι δημότες της Ξάνθης γνωρίζουν τι έργο επιτελείται στην επιχείρηση και στην πόλη. Επιλέξατε να δώσετε βάρος στην κακόπιστη και παραπλανητική ενημέρωση που είχατε από τις «πηγές» σας, κλείνοντας τα αυτιά στη λεπτομερή και 2ωρη τουλάχιστον ενημέρωση που σας έγινε. Δεν εξηγείται αλλιώς η απόκρυψη βασικών σημείων της ενημέρωσης π.χ την συνεχή, επί τέσσερα χρόνια μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησης, τις μηδενικές οφειλές προς τη ΔΕΗ, των έγκαιρων πλέον, εντός των καθορισμένων από το νόμο προθεσμιών, πληρωμών των προμηθευτών, τη ρύθμιση και αποπληρωμή σε δόσεις χρέος προς το Δήμο Ξάνθης ύψους 1.800.000,00€ το οποίο παρέλαβε η Διοίκηση και το οποίο δημιουργήθηκε, από την μη πληρωμή τοκοχρεολυτικών δόσεων δανείων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, την έγκαιρη πληρωμή των ετήσιων τοκοχρεωλυτικών δόσεων δανείων ποσού 410.000,00€ περίπου, καθώς επίσης και την καθιέρωση ειδικού τιμολογίου για ευπαθείς ομάδες (ποσοστό έκπτωσης 50% ) και για Α.Μ.Ε.Α. (ποσοστό έκπτωσης 99%) .
Η επιχείρηση υλοποιεί ένα μεγάλο έργο αποκατάστασης του υπάρχοντος δικτύου και κατασκευής νέων δικτύων ύδρευσης σε οικισμούς, και το πράττει υλοποιώντας ταυτόχρονα πρόγραμμα εσωτερικού εκσυγχρονισμού της λειτουργίας και απαλλάσσοντας την από αγκυλώσεις που εμπόδιζαν ακόμη και τη δυνατότητα υποβολής προτάσεων για μεγάλα έργα.
Την επόμενη φορά θα φροντίσουμε να ανοίξουμε όλα τα συρτάρια της επιχείρησης για τις ξεχασμένες μελέτες τις οποίες επικαλείστε, μήπως και μας βοηθήσετε να τις εντοπίσουμε.
Διοίκηση και προσωπικό της ΔΕΥΑ Ξάνθης συνεργάζονται αρμονικά για να απολαμβάνουν οι δημότες την ανταπόδοση της δικής τους συνεισφοράς.
Το προσωπικό υπερβάλλει εαυτόν και στέκεται αντάξιο των απαιτήσεων του κόσμου, και εννέα πολίτες της Ξάνθης οι οποίοι αποτελούν το Δ.Σ. της επιχείρησης, ανιδιοτελώς φέρουν σε πέρας ένα δύσκολο έργο διοίκησης, προκειμένου η επιχείρηση να μακροημερεύει.
Στοιχειώδης σεβασμός δεν βλάπτει. Η ισοπέδωση και ο λαϊκισμός μόνο πρόσκαιρα ωφελεί, μακροπρόθεσμα ζημιώνει και ίσως ανεπανόρθωτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button