Ειδήσεις

ΓΚΙΟΞΑΝ ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ του ΑΜΕΤ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον Συνδυασμό «Αγάπη για την Ξάνθη μας»

Είμαι ο ΓΚΙΟΞΑΛ ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ του ΑΜΕΤ
Κάτοικος Ξάνθης, συνοικισμού Ρέμβης
Είμαι παντρεμένος και οικογενειάρχης και έχω τρία παιδιά
Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας.
Σε παλιότερες εκλογές, συμμετείχα βοηθώντας διάφορους υποψηφίους και φίκους μου.
Σ’ αυτές τις εκλογές αποφάσισα να κατέβω ο ίδιος προσωπικά επειδή, βαρέθηκα να βλέπω τον συνοικισμό μου και την πόλη μου σε τέτοια κατάσταση, που δεν αρέσει σε κανέναν. Θέλω να βοηθήσω, θέλω να προσφέρω, θέλω να εργαστώ για ένα καλύτερο αύριο, έχοντας όραμα και όνειρα για τον συνοικισμό μου και τους κατοίκους του.

Αποφάσισα να κατέβω στις δημοτικές εκλογές του 2019, με τον συνδυασμό «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ» , με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Παπαχρόνη. Ποιος άλλωστε δεν θαυμάζει τον Γιάννη Παπαχρόνη, τον άνθρωπο του γηροκομείου, που κοσμεί την πόλη μας, σαν ένα από καλύτερα γηροκομεία της χώρας, αλλά και τον άνθρωπο της Αιμμοδοσίας, τον άνθρωπο που τόσα πολλά έκανε για τους συνανθρώπους του. Γι αυτό διάλεξα τον συγκεκριμένο συνδυασμό και τον συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο. Γιατί είναι ο καταλληλότερος και ο καλύτερος.
Στο πλευρό του, προσδοκούμε να έρθουν καλύτερες ημέρες για όλο το Δήμο μας, για να δουν προκοπή και πρόοδο όλοι οι συνδημότες μας.

Είμαστε εδώ, είμαι εδώ, και ζητώ να στηρίξετε με όλες σας τις δυνάμεις, την προσπάθεια του συνδυασμού μας «Αγάπη για την ΞΑΝΘΗ μας» για ένα καλύτερο αύριο, μακριά από συμφέροντα, και ιδιοτέλειες, και με γνώμονα, το κοινωνικό συμφέρον και μόνο.
Σας καλώ όλους μαζί μας. Σας θέλω όλους μαζί μας. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε, την ημέρα των εκλογών την μεγάλη Δημοτική νίκη, όλων των δημοτών, όλων των κατοίκων του Δήμου μας. Γιατί πραγματικά το αξίζουμε.
Είμαι… Εδώ..! Είμαστε… Εδώ..!

ΓΚΙΟΞΑΝ ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ του ΑΜΕΤ.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος,
με τον Συνδυασμό «Αγάπη για την Ξάνθη μας»
με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Παπαχρόνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button