Ειδήσεις

9 Φεβ’19 .Εκκλησιασμός –στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στη ΓΛΑΥΚΗ

Τελέστηκε στις 9 Φεβ.2019 η Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου, μέσα στο Στρατόπεδο «Δημ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ», στο χ Γλαύκη, στο πλαίσιο του προγράμματος :‘’Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. που υπάρχουν στα Πομακοχώρια του Ν. Ξάνθης’’. Ιερούργησε ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Θεόφιλος, ενώ στο εκκλησίασμα παρόντες ήταν ο Υποδιοικητής καθώς και στελέχη και στρατιώτες της Στρ. Μονάδος, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Γραμματέας του ΤΣ και αρκετά μέλη του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, όπως και άλλοι κάτοικοι από την Ξάνθη και τη γειτονική Δράμα.

Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκε σε όλους, από το Προσωπικό της Μονάδας; καφές, αναψυκτικά και άλλα κεράσματα.. Εκφράσθηκαν οι ευχαριστίες όλων μας στον Υποδιοικητή και σε όλο το προσωπικό της Μονάδος για την θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Ευχαριστούμε όσους και όσες προσήλθαν, ιδιαίτερα δε την ομάδα κατοίκων από τη γειτονική Δράμα, οι οποίοι χρηματοδότησαν την ανέγερση του Ιερού Ναού το 2010 και έκτοτε εκκλησιάζονται ανελλιπώς στους τελούμενους εκκλησιασμούς (τουλάχιστον 12 φορές τον χρόνο). Ο εκκλησιασμός υποστηρίχθηκε από τους αναδόχους συλλόγους, οι οποίοι μίσθωσαν το λεωφορείο για τη δωρεά μεταφορά μας.

O επόμενος εκκλησιασμός σε ι.ν. στα Πομακοχώρια είναι στις 29 Μαρ.2019, (Γ’ Χαιρετισμοί) και θα τελεστεί με φροντίδα του ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ, ως αναδόχου Συλλόγου που θα εκδώσει προσεχώς επίκαιρη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Συνεχής πληροφόρηση, στην ιστοσελίδα www.eaasxanthis.gr.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΑΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button