Αγώνας Σπόρ

Η Ξάνθη έχει τα περισσότερα 0-0 στην Ευρώπη!

Για 5η φορά σε 20 αγωνιστικές η Ξάνθη πρωταγωνίστησε σε ένα… χορταστικό 0-0 και έχει πλέον τις περισσότερες «λευκές» ισοπαλίες στην Ευρώπη!

Τα φετινά παιχνίδια της Ξάνθης δεν θα έλεγε κανείς ότι προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ίσως και να αποτελούν λύση για να καταπολεμηθούν οι αϋπνίες! Οι Θρακιώτες, όπως και στον πρώτο γύρο, κόλλησαν στην λευκή ισοπαλία απέναντι στην Λαμία και πλέον έχουν στην κατοχή τους ένα διόλου κολακευτικό ρεκόρ.
Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε ήδη τις 5 «λευκές» ισοπαλίες σε 20 αγωνιστικές και πλέον είναι η ομάδα που έχει τις περισσότερα 0-0 στην Ευρώπη*! Αν μάλιστα προσθέσουμε και τα δύο 0-0 στο Κύπελλο απέναντι σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό, τότε ο αριθμός γίνει ακόμα πιο εντυπωσιακός με 7 «λευκές» ισοπαλίες φέτος σε 25 επίσημα ματς!

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα χειρότερο. Στα 20 παιχνίδια της Ξάνθης στο φετινό πρωτάθλημα μπαίνουν κατά μέσο όρο 1,5 γκολ που είναι ο μικρότερος, όχι μόνο στην Super League, αλλά ξανά σε όλη την Ευρώπη, αφού άλλα 6 φετινά παιχνίδια της είχαν μόλις ένα γκολ!

Καμία ομάδα στο περσινό πρωτάθλημα δεν είχε περισσότερες από 5 «λευκές» ισοπαλίες, ενώ για να βρει κανείς μεγαλύτερο ρεκόρ σε… zero, πάει στην σεζόν 2016-17 και ξανά… στην Ξάνθη που είχε τελειώσει την σεζόν με 6 «χορταστικά» παιχνίδια δίχως γκολ. Ίσως τελικά να μην είναι τυχαίο…
ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ 0-0 ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ξάνθη – Λαμία 0-0
ΟΦΗ – Ξάνθη 0-0
Παναιτωλικός – Ξάνθη 0-0
Λαμία – Ξάνθη 0-0
Άτρομητος – Ξάνθη 0-0
Ξάνθη – ΟΦΗ 0-0 (Κύπελλο)
Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-0 (Κύπελλο)

* Τουλάχιστον σε ότι αφορά τα (προηγμένα) πρωταθλήματα Αγγλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Ολλανδίας, Τουρκίας, Πορτογαλίας, Σκώτιας, Βελγίου και Ρωσίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button