Ειδήσεις

Κωνσταντίνος Ταβουλτσίδης ΜΙΚΡΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ +CD

Απόγευμα Κυριακής 27 του Γενάρη 2019, λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, στην ΠαραΝέστια περιοχή των Τοξοτών.
Εδώ στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο, ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών με οικοδέσποινα την Ακούραστη και Διορατική Πρόεδρό του Βούλα Καρασακαλίδου, διοργάνωσε και φιλοξένησε την παρουσίαση της πρόσφατης ποιητικής ανθολογίας ΜΙΚΡΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του Κωνσταντίνου Ταβουλτσίδη, που κυκλοφόρησε από τις Ξανθιώτικες Εκδόσεις ΣΠΑΝΙΔΗ.
Οι Εκδόσεις ΣΠΑΝΙΔΗ μπαίνοντας στο 27ο έτος της λειτουργίας τους καθώς και στο 21ο της εκδοτικής τους πορείας, είχαν την τιμή να παρουσιάσουν την 195η εκδοτική τους πρόταση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος ΤΟΠΕΙΡΟΥ Θωμάς Μίχογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου Ελένη Πολυχρονιάδου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τοξοτών Νιναχίδης Χαράλαμπος, ο Καθηγητής της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης Γεώργιος Κολλάρος, ο Μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Πετρόπουλος, ο Πρώην Πρόεδρος της ΕΑΣ Ξάνθης Μιχάλης Χατζηιωαννίδης και πλήθος κόσμου.
Για τον Ποιητή και την ανθολογία του μίλησαν ο Λογοτέχνης-Ποιητής Θανάσης Μουσόπουλος και ο Εκδότης Μιχάλης Σπανίδης ο οποίος και συντόνισε την εκδήλωση.
Την βραδεια έντυσαν μουσικά ο Μπάμπης Κούκος και ο Βαγγέλης Κοντόπουλος που συνόδεψε με το κοντραμπάσο του τον Ποιητή κατά τις απαγγελίες του. Τέλος ο Δήμος Τοπείρου Τίμησε δια του Δημάρχου του Θωμά Μίχογλου τον Ποιητή και Δημότη του Κωνσταντίνο Ταβουλτσίδη για το συνολικό ποιητικό του έργο. Εδώ λοιπόν, σε αυτόν τον ευλογημένο από την φύση τόπο έρχεται το απόβαρο του Ποιητή Ταβουλτσίδη για να ισορροπήσει την ομορφιά με τον λόγο.

 Με εκτίμηση Μιχάλης Σπανίδης
Εκδότης-Βιβλιοπώλης


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button