Ειδήσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
Γράφει ο Νίκος Φωτιάδης


Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα (η συγκέντρωση καταλάμβανε τον χώρο απο τις Στήλες Ολυμπίου Διός, την Πανεπιστημίου, το Πολεμικό Μουσείο μέχρι το Μοναστηράκι) Ελληνίδες και Έλληνες απο όλες τις γωνιές της Πατρίδος μας, αλλά και εκπρόσωποι οργανώσεων απο το Εξωτερικό για να διαδηλώσουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ ότι « Η Μακεδονία είναι Μία και είναι Ελληνική»!
Αυτό επιτάσσει η εθνική μας συνείδηση και το καθήκον ,άσχετα απο το τί τελικά απεφάσισαν οι δειφθαρμένοι Πολιτικοί (Κυβέρνηση και αντιπολίτευση!). Παρά τις μεθόδους που εφήρμοσαν οι παρακρατικοί των Συριζοκομιτατήδων, που διέδιδαν ότι θα έχει σφοδρές βροχοπτώσεις το μεσημέρι της Κυριακής στην Αθήνα, ότι θα δημιουργήσουν επεισόδια οι «ακροδεξιοί» και τα «φασιστοειδή» εις βάρος των Αστυνομικών, ότι τα συλλαλητήρια είναι «κατευθυνόμενα» και δεν λύνουν τα Εθνικά ζητήματα, μια λαοθάλασσα κατέκλεισε το κέντρο της Αθήνας με Ελληνικές σημαίες, με εμβλήματα της Βεργίνας, του Βυζαντίου και δεκάδες τεράστια πανώ με συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας. Νέοι, παιδιά με τους γονείς τους, ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες έσπευσαν με λεωφορεία απο την Ελληνική επαρχία και τις συνοικίες των Αθηνών και του Πειραιά, δίχως κομματικές ταμπέλες, δίχως δίπλα τους «καθοδηγητάς» όπως γινόταν παλιά με τον «χαρισματικό» Ανδρέα, που πληρωμένοι «πρασινοφρουροί» μοίραζαν πλαστικά σημαιάκια με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, σάντουιτς και νερά στα «χαχόλια» για να βροντοφωνάζουν στις συγκεντρώσεις «Ανδρέα ζείς εσύ μας οδηγείς». Το ίδιο βέβαια (για να μη παρεξηγηθώ) έκαναν και τα άλλα κόμματα, με σπεσιαλίστες τους «ινστρούκτορες» του ΚΚΕ, που τοποθετούσαν τον κάθε ψηφοφόρο σε κατάλληλη θέση ακίνητο με ένα σφυροδρέπανο να το κουνάει αριστερά και δεξιά, για να φαίνεται η συγκέντρωση εντυπωσιακή και μεγάλη!
Δεν είχαμε τέτοια «τερτίπια» την Κυριακή στο Σύνταγμα. Είχαμε μόνον Έλληνες (δεν είδα πουθενά Πακιστανούς, Αλβανούς και άλλους ευεργετηθέντες με επιδόματα απο τον ΣΥΡΙΖΑ τις γιορτές των Χριστουγέννων) οι οποίοι με αγανάκτηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, με δάκρυα στα μάτια ωρισμένων, με μια αθεράπευτη αγάπη για την Πατρίδα φώναζαν «Η Μακεδονία είναι Ελληνική», «Γυφτοσκοπιανοί δε θα γίνεται ποτέ Έλληνες», «Προδότες Πολιτικοί» και άλλα συνθήματα.
Με ρώτησε κάποιος (βρισκόμουν στα σκαλιά που κατεβάζουν απο την Αμαλίας προς το συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος, απέναντι απο το ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ) «άραγε, ακούει τώρα απο τη Βουλή ο Τσίπρας την οργή του Λαού»? Του απάντησα ότι «αυτοί οι πουλημένοι νεομπολσεβίκοι (όπως και άλλοι δήθεν δεξιοί εθνικόφρωνες και οι…αριστεροκεντρικοί) δεν χαμπαρίζονται απο αυτά. Το μόνο που τους ενδιαφέρει έιναι το τομάρι τους και καμιά μεταγραφή σε άλλο κόμμα!» .
Απο την Ξάνθη κατέφθασαν δύο (2) λεωφορεία με ενέργειες του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Ξάνθης, με άνδρες και γυναίκες, που προσήλθαν δίχως «αβανταδόρους» να ενώσουν τις φωνές τους για το μέλλον της Μακεδονίας μας, αλλά συνάντησα και άλλους όπως τον γιατρό Ιπποκράτη Καμαρίδη, τον Δημήτρη Μπένη, την Ελένη Κίτσου και συναδέλφους μου που μένουν στην επαρχία, όλοι με την ευπρέπεια και εθνικό παλμό, με μια φωνή, παρόντες στο Εθνικό προσκλητήριο απέναντι από το Κοινοβούλιο. Παραβρέθηκαν επίσης πολλοί Δημοτικοί Άρχοντες, Μητροπολίτες, άνθρωποι του πνεύματος καθώς και η αδελφή του αδικοχαμένου ήρωα Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε αυτούς που με χίλιες δυσκολίες αργάνωσαν την ειρηνική εκδήλωση και ντροπή σε αυτούς που διέταξαν τους Αστυνομικούς να ρίξουν απαγορευμένα δακρυγόνα που χάλασαν την εικόνα του συλλαλητηρίου. Τα περί «ακροδεξιών», «κουκουλοφόρων», «μπαχαλάκηδων» και λοιπών για εισβολή στη Βουλή δε συζητώ γιατί νομίζω πως δεν αξίζει καν το κόπο! Όσοι παρέστησαν έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για τον όγκο της συγκέντρωσης και όσοι είδαν τηλεόραση (πλήν της πληρωμένης ΕΡΤ) διαπίστωσαν ποιοί προκάλεσαν επεισόδια και πέταγαν πέτρες και μολοτοφ.

Νικόλαος Φωτιάδης
‘Ελληνας Πατριώτης


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button