Αγώνας Σπόρ

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Το πρωινό της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκεια προετοιμασία της Xanthi FC για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ξανθιώτικη ομάδα θα απουσιάσει από την βάση της μέχρι την Κυριακή, καθώς μετά το παιχνίδι κυπέλλου υπάρχει ο αγώνας του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης αναχώρησε η 21μελής αποστολή που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις και πριν τις αναμετρήσεις θα αποφασίσει για τις τελικές 18άδες, χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Χρήστο Λισγάρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος. Η Xanthi FC ταξίδεψε την Τρίτη για την Αθήνα, όπου και θα προπονηθεί και την Πέμπτη, πριν το νέο ταξίδι και την τελευταία προπόνηση στο Αγρίνιο την Παρασκευή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Ντίρεσταμ, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Μελισσόπουλος, Καντά, Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Κάστρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button