ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ…ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ…ΘΕΑΘΗΚΑΝ

*Την Παρασκευή 15/09/2006 στο γραφείο του Δημάρχου Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέλου υπέγραψαν τις συμβάσεις εργασίας για το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, 8 εργαζόμενοι, προερχόμενοι από τις ομαδικές απολύσεις της ΦΩΝΗΣ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

*Την Παρασκευή 15/09/2006 στο γραφείο του Δημάρχου Τοπείρου κ. Χατζηευαγγέλου υπέγραψαν τις συμβάσεις εργασίας για το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης, 8 εργαζόμενοι, προερχόμενοι από τις ομαδικές απολύσεις της ΦΩΝΗΣ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
Ο Δήμαρχος Τοπείρου επεσήμανε ότι το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια προσωρινή λύση για το πρόβλημα της ανεργίας και ότι ο Δήμος Τοπείρου παρ’ όλο που το σχετικό πρόγραμμα εγκρίθηκε αργά, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες των υπηρεσιακών παραγόντων και αντιμετωπίζοντας με την απαιτούμενη ευαισθησία το πρόβλημα των ανέργων συνδημοτών μας πρόλαβε τις προθεσμίες και υλοποιείται άμεσα.
Επίσης, τόνισε στους εργαζόμενους πιά στο Δήμο Τοπείρου, ότι και μετά τη λήξη του προγράμματος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ή να συνεχίσουν να εργάζονται σε κάποιο άλλο πρόγραμμα ή να βρεθεί μια πιο μόνιμη και ικανοποιητική λύση για το πρόβλημά τους.
*Η ΠΑΕ Αρης στην αλληλογραφία που είχε με την αντίστοιχη της Ξάνθης ζήτησε 1000 εισιτήρια και η ομάδα της Θράκης δεν της τα αρνήθηκε. Ωστόσο στην τελευταία ενημέρωση που υπήρχε η γηπεδούχος ομάδα σημείωσε ότι το κόστος των εισιτηρίων θα είναι 40 ευρώ το ένα!
Πρέπει να σημειωθεί βεβαίως ότι η συγκεκριμένη τακτική έχει επιλεγεί εδώ και δύο χρόνια από τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης κ. Πανόπουλο και το συγκεκριμένο αντίτιμο ισχύει για όλα τα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση ο γηπεδούχος έχει το δικαίωμα να ορίζει τις τιμές που θέλει, αλλά παράλληλα και ο φιλοξενούμενος έχει το δικαίωμα να αντιδρά.
Έτσι επίσημα η ΠΑΕ Αρης προτίθεται να μην πάρει εισιτήρια και να αφήσει στην βούληση των φιλάθλων αν θα μεταβούν στην Ξάνθη. Πάντως και οι ιθύνοντες των συνδέσμων δεν θα πάρουν εισιτήρια αν διατηρηθεί το εισιτήριο στο κόστος των 40 ευρώ.
*Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μπαλτά και από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους παρέστησαν στην επίσημη Δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, το πρωί της Κυριακής 17/9/2006 τιμώντας τη ΜΝΗΜΗ των Ελλήνων Μικρασιατών.
Σε δήλωσή του για την Ημέρα Μνήμης ο κ. Πούλιος σημειώνει:
“Ο Ελληνισμός, σε όλη την υφήλιο, έχει περάσει από πολλές συμπληγάδες και έχει σταθεί όρθιος, έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία του.
Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας, μεγαλούργησαν, διέδωσαν τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα. Ο ξεριζωμός τους, όπως και ο ξεριζωμός των Ελλήνων του Πόντου, δεν μπορεί να ξεχαστεί, δεν λησμονιέται όσα χρόνια και αν περάσουν.
Αποτελεί για όλους εμάς τους νεότερους, σημείο εθνικής αναφοράς, γι’ αυτό και τιμούμε σήμερα τη Μνήμη τους. Θέλω να συγχαρώ το Σύλλογο Μικρασιατών Ν. Ξάνθης, που με τις συνεχείς προσπάθειές του κρατά άσβεστη τη “φλόγα” του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην περιοχή μας, τη “φλόγα” των ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ. Ας είναι αιώνια η μνήμη των προγόνων μας. ”
*Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ μετά την επιτυχημένη εκδήλωση των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου, δήλωσε τα εξής:
“Είμαι ευτυχής, γιατί το προσκλητήριο στην κοινωνία της Ξάνθης, για αλλαγή στην πράξη στο Δήμο, άρχισε να γίνεται συνείδηση. Μία συνείδηση που θα μεταφραστεί σε ψήφο την 15η Οκτωβρίου 2006. Ευχαριστώ όλους επώνυμους και ανώνυμους, που τίμησαν με την παρουσία τους, την επίσημη έναρξη του προεκλογικού μας αγώνα. Ενός αγώνα, που είμαστε βέβαιοι ότι θα έχει την θετική κατάληξη. Η μέρα που θα δώσουμε ξανά χρώμα στη ζωή μας και την υπέροχη πόλη μας και τους οικισμούς της, είναι κοντά! “

Σχετικά Άρθρα

Back to top button