Ειδήσεις

O ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Πληροφορηθήκαμε ότι η “Επιτροπή αγώνα Ξάνθης και οι Ενωμένοι Θράκες”, διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, την Παρασκευή 18 του Γενάρη δίνοντας ραντεβού στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ! Προφανώς οι ντόπιοι παράγοντες έχουν ενταχθεί στην οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού  τρομοκράτησης και στοχοποίησης ανά την Ελλάδα  εκλεγμένων εκπροσώπων του ελληνικού Κοινοβουλίου καθώς και του ΣΥΡΙΖΑ που ανέλαβε την πρωτοβουλία για την επίλυση ενός ζητήματος δεκαετιών.

Μια οργανωμένη επιχείρηση στοχοποίησης με «πανάκριβες»  τεράστιες έγχρωμες αφίσες βουλευτών και βουλευτριών που αναρτήθηκαν σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και περιέχουν απειλές εναντίον της πρόθεσής τους να  ψηφίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών . Μια επιχείρηση τρομοκράτησης με φωτογραφίες που απεικονίζουν λιωμένα κεφάλια και  τηλεφωνικές απειλές σε βάρος των ίδιων και των συγγενών τους .

Αυτά τα «Μαύρα εργαλεία» και «μαύρες μέθοδοι» που κάποιοι απεργάζονται και δυστυχώς υποστηρίζουν, ο ελληνικός λαός τα έχει κλείσει στο παρελθόν και δεν θα επιστρέψουν στην πολιτική ζωή. Δεν αρμόζει στο επίπεδο της δημοκρατίας μας, στο σημείο που έχει φτάσει σήμερα, να επιστρέφουμε πίσω σε εποχές που υπήρχαν πογκρόμ, που υπήρχαν άνθρωποι που στοχοποιούνταν για τις απόψεις, τις ιδέες τους, στις εποχές των “Γκοτζαμάνηδων”.

Αυτές οι πράξεις προφανώς δε ταιριάζουν στη δημοκρατία, αλλά δε συνάδουν ούτε με το εθνικό μας συμφέρον. Η χώρα μας δεν μπορεί να είναι έρμαιο, συμφερόντων που θέλουν την αποσταθεροποίηση στην περιοχή των Βαλκανίων. Αυτές οι ενέργειες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ατσαλώνουν τη θέση μας ότι πράττεται το σωστό στη βάση του εθνικού ή πατριωτικού συμφέροντος και δείχνουν στους πολίτες το ποιόν των δήθεν πατριωτών, πατριδοκάπηλων και εθνικιστών. Δεν πρόκειται τέτοιες πρακτικές «να συσκοτίσουν την πολιτική ευθυκρισία και την ετοιμότητά του ΣΥΡΙΖΑ,  να αναλάβει την ιστορική και πολιτική ευθύνη,  να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τα συμφέροντα της χώρας, το θέμα με τη βόρεια γείτονα». Δεν φοβόμαστε τους δήθεν ‘’πατριώτες’’ και τους διάφορους «τροφοδότες» τους, δεν ελπίζουμε, παρά μόνο στο δίκιο των επιλογών μας, τη δύναμη και την Δημοκρατική τοποθέτηση του Λαού μας. Eίμαστε ελεύθεροι και αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα της Πατρίδας μας, τη Δημοκρατία και την ειρήνη στα Βαλκάνια.

 

Από τι Γραφείο Τύπου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button