Περιφέρεια

Η Περιφέρεια ΑΜΘ δεν τίμησε τις γυναίκες της μειονότητας

Στο ίδιο έργο θεατές γίναμε για άλλη μία χρονιά, καθώς η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης ούτε φέτος τίμησε κάποια γυναίκα από τη μειονότητα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, με αφορμή την 8η Μαρτίου που είναι αφιερωμένη στη Γυναίκα, η Περιφέρεια ΑΜΘ διοργάνωσε μία εκδήλωση απόδοσης τιμών σε γυναίκες που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς, όμως δεν βρήκαν καμία γυναίκα από την μειονότητα της Ξάνθης για να την τιμήσουν.

Κάθε χρόνο επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με τους υπεύθυνους της Περιφέρειας να εξαιρούν από τις τιμητικές διακρίσεις τις γυναίκες από τη μειονότητα της Ξάνθης και αυτό είναι τουλάχιστον καταδικαστέο.

Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες από τη μειονότητα της Ξάνθης που έχουν διακριθεί σε διάφορους τομείς, όμως αν όντως είχαν ασχοληθεί σοβαρά, θα είχαν σκεφτεί να τιμήσουν έστω και μία απλή νοικοκυρά ώστε με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την εκτίμησή τους σε αυτό το κομμάτι του γυναικείου πληθυσμού της περιοχής μας, που αγωνίζεται, παλεύει, αναθρέφει παιδιά και προσφέρει ισότιμα στην πατρίδα μας.

Παρ’ όλα αυτά, για άλλη μία φορά οι “αρμόδιοι” της ΠΑΜΘ ενήργησαν με προχειρότητα και αδιαφορία, όπως κάνουν σε όλα τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια μας και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι φωτογραφίες για τα social media και τίποτα άλλο.

Όμως αυτή η στάση τους είναι πλέον απαράδεκτη και δεν γίνεται πλέον ανεκτή καθώς αντιβαίνει στις αρχές της ισότητας και της ισοτιμίας με τις οποίες πορεύονται αρμονικά εδώ και δεκαετίες οι πληθυσμοί που αποτελούν το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

                                                                           Με εκτίμηση

                       Ιρφάν Χατζηγκενέ

                                 Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Ξάνθης – «Περιφερειακή Σύνθεση»

                                                Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button