Ειδήσεις

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.): ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Την 27η Δεκεμβρίου 2018, η οικία του συναδέλφου μας, ΕΜΘ Αλχία Γρηγορίου Παπαδόπουλου, κατακάηκε ολοσχερώς έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της ιδίας ημέρας.

Στο πλευρό του συναδέλφου μας, από την πρώτη στιγμή, στάθηκαν τόσο οι συγχωριανοί του, όσο και οι συνάδελφοί του από τη Μονάδα του, ο Διοικητής της Ταξιαρχίας του και ο Διοικητής του Δ΄ΣΣ, αποδεικνύοντας την έννοια της στρατιωτικής οικογένειας.

Σχεδόν 2 εβδομάδες μετά, η προσπάθεια αποκατάστασης της οικίας του φαντάζει ακατόρθωτη, καθώς οι ζημιές που υπέστη είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που αρχικά είχαν εκτιμηθεί.

Η Ένωσή μας, κατόπιν σχετικού αιτήματος του παθόντα συναδέλφου, απευθύνει έκκληση προς όλους τους συναδέλφους και συμπολίτες μας, προκειμένου να συνδράμουν από το υστέρημά τους στην αγορά υλικών που χρειάζονται για την αποκατάσταση της οικίας του.

Ακόμα μεγαλύτερη έκκληση απευθύνουμε στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της οικοδομής, προκειμένου να συνδράμουν -στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας / ευθύνης – στην αποπεράτωση των εργασιών που απαιτούνται.

Ο λογαριασμός τραπέζης στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε χρήματα, είναι ο:

 

 

Λογαριασμός IBAN: GR2301102070000020763091004

Δικαιούχος: Κακλαμάνου Ελένη Άγγελος

Εθνική Τράπεζα

 

 

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση να αναγράφεται ως αιτιολογία «ΔΩΡΕΑ»

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

6995811639, Γρηγόρης Παπαδόπουλος

6996925292, Κακλαμάνου Ελένη

 

Σημειώνουμε ότι το ένα ανήλικο τέκνο του συναδέλφου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, η κατάσταση του οποίου απαιτεί ιδιαίτερες συνθήκες διαβίωσης και η μητέρα της συζύγου του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα κινητικής αναπηρίας, σε γενικό ποσοστό 85%.

 

Με εκτίμηση.

 

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο
       
       
Ο Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας  
       
       
Τσαπρούνης Βάιος   Παγωνίδης Δημήτριος  
Ανθυπολοχαγός (ΥΠ-Π)   ΕΜΘ Αρχιλοχίας (ΤΘ)  
τηλ. 6947401286   τηλ. 6971590685

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button