ΤΟ 9Ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ XANTHI FC

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ το μεσημέρι του Σαββάτου (29/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Xanthi FC στα Πηγάδια. Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ανέπτυξαν το ταλέντο τους και είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όμορφες αθλητικές εμπειρίες.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 9ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου του Α.Ο. «Ξάνθη» ΠΑΕ το μεσημέρι του Σαββάτου (29/12) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Xanthi FC στα Πηγάδια. Εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ανέπτυξαν το ταλέντο τους και είχαν την ευκαιρία να βιώσουν όμορφες αθλητικές εμπειρίες. Το τριήμερο 27-29/12 πολλές ομάδες συναγωνίστηκαν και στο φινάλε επιβραβεύτηκαν για την συμμετοχή τους και τις ομαδικές/ατομικές διακρίσεις τους με μετάλλια και τρόπαια από την οργανωτική επιτροπή του τουρνουά που αποτελούνταν από τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της Xanthi FC Περικλή Καλογιάννη, τον Τεχνικό Διευθυντή των Ακαδημιών Θόδωρο Σαββίδη και τους προπονητές των τμημάτων Θόδωρο Καραγιαννίδη, Θόδωρο Καλαϊτζίδη και Μπάμπη Κορωνίδη, οι οποίοι ευχαρίστησαν τις ομάδες για την συμμετοχή τους, τους προπονητές τους, τους γονείς για τους καθημερινούς τους «αγώνες» κι ευχήθηκαν καλή χρονιά και καλές μαθητικές/αθλητικές επιδόσεις.

Στην Κατηγορία Παιδικού (Κ-15) συμμετείχαν οι: ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, Σπάρτακος Κομοτηνής, ΑΟ Ξάνθης (Α’ Όμιλος) και Απόλλων Καλαμαριάς, Νέστος Χρυσούπολης, Ορφέας Ξάνθης και Ολυμπιακός Κομοτηνής (Β’ Όμιλος). Στην 1η θέση τερμάτισε η Xanthi FC, στην 2η ο Ορφέας Ξάνθης και στην 3η η Ν. Αμισσός Δράμας. Κορυφαίος σκόρερ αναδείχθηκε ο Χότσκα Εμρέ της Xanthi FC, MVP ο Γιαννάκης της Ν. Αμισσού και καλύτερος τερματοφύλακας ο Καρπούζης του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Στην Κατηγορία Προπαιδικού (Κ-13) συμμετείχαν: Ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, η ΑΠΟΞ, και η Ξάνθη Α’ (Α’ Όμιλος) ενώ στον Β’ Όμιλο: Ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο Νέστος Χρυσούπολης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και ο Ορφέας Ξάνθης. Στον Γ’ Όμιλο η Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής, ο Βρασίδας Νέας Περάμου και η Ξάνθη Β’. Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, στην 2η η Ν. Αμισσός Δράμας και στην 3η η Xanthi FC. Κορυφαίος σκόρερ αναδείχθηκαν ο Νικολόπουλος της Xanthi FC και ο Σμιας του Απόλλωνα Καλαμαριάς, MVP ο Θεοδοσιάδης της Ν. Αμισσού και καλύτερη τερματοφύλακας η Χρυσούλα Σιβουδη από τους Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης.

Στην Κατηγορία Junior (Κ-11). Στον Α’ Όμιλο συμμετείχαν: Ο Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης, ο Απόλλων Καβάλας, ο Απόλλων Ξάνθης και ο ΑΟ Ξάνθης, στον Β’ Όμιλο ο ΑΟ Καβάλας, ο Ορφέας Ξάνθης, οι Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και ο Νέστος Χρυσούπολης, ενώ στον Γ’ Όμιλο οι Ν. Αμισσός Δράμας, ο Ηρακλής Ζυγού, ο Ολυμπιακός Κομοτηνής και η ΑΠΟΞ. Στην 1η θέση τερμάτισε ο Ηρακλής Ν. Ζυγού, στην 2η ο Ορφέας Ξάνθης και στην 3η ο Απόλλων Καβάλας. Κορυφαίος σκόρερ αναδείχθηκε ο Οτατζης του Απόλλωνα Καβάλας, MVP ο Ουρελίδης από τους Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Κουρτίδης του Ηρακλή Ν. Ζυγού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button