Χωρίς κατηγορία

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Τη Δευτέρα και ώρα 18:30 η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και θα παρθούν σχετικές αποφάσεις:

 

Τη Δευτέρα και ώρα 18:30 η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και θα παρθούν σχετικές αποφάσεις:

 

01ο ΘΕΜΑ :   Εισήγηση για την απονομή τιμητικών διακρίσεων με απονομή μεταλλίων σε δημότες του Δήμου Ξάνθης και ένταξή της στο πρόγραμμα των Ελευθερίων της πόλης της 4ης Οκτωβρίου 2012. (εισηγητής Φιλίππου Φίλιππος Πρόεδρος της Επιτροπής Απονομής Τιμητικών Διακρίσεων)

02ο ΘΕΜΑ :   Καταρχήν λήψη απόφασης για την στήριξη – συνεργασία με το Ελληνικό Ηλεκτρονικό Κέντρο (HEC), για την οργάνωση του 1ου Παν-Θρακικού Ανταμώματος, από 6 έως 8 Ιουλίου 2013  (εισηγήτρια Ιακωβίδου Θεοδοσία)

03ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης και έγκριση εκδηλώσεων για τον 93ο εορτασμό των Ελευθερίων της Ξάνθης (εισηγήτρια Ιακωβίδου Θεοδοσία)

04ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση ανάληψης υποχρέωσης δαπάνης και έγκριση οργάνωσης εκδηλώσεων στην Δημοτική Κοινότητα Ευμοίρου, Δημοτική Κοινότητα Κιμμερίων και Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης στα πλαίσια εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου (εισηγήτρια Ιακωβίδου Θεοδοσία)

05ο ΘΕΜΑ :   Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Ξάνθης στην υλοποίηση της πράξης: «Κέντρα Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων» (εισηγήτρια Σπανού Μαρία)

06ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Δημάρχου και ημερήσιας αποζημίωσης (εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)

07ο ΘΕΜΑ :  Έγκριση εκτός έδρας μετακίνησης Δημάρχου και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου και ημερήσιας αποζημίωσης (εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)

08ο ΘΕΜΑ :   Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Ξάνθης και του αναπληρωτή του στην Επιτροπή Έλεγχου Αθλητικών Εγκαταστάσεων Ν. Ξάνθης (εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)

09ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση της αριθμ.47/2012 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ του Δήμου με την επωνυμία «Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης» σχετικά με «Έγκριση Απολογισμού οικονομικού έτους 2011» (εισηγητής Ζολώτας Αργύρης)

10ο ΘΕΜΑ :  Έγκριση ή μη της 40/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ.. του Δήμου «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» που αφορά την ψήφιση του Ο.Ε.Υ. (Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας) . (Εισηγήτρια Τσαπαδίκου Αικατερίνη)

11ο ΘΕΜΑ :   Δημιουργία Θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ στην οδό Χατζησταύρου 11 στην Ξάνθη. (Εισηγητής Ταρενίδης Παναγιώτης Πρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)

12ο ΘΕΜΑ :   Συμμετοχή του Δήμου ως συνδιοργανωτής στην πραγματοποίηση της 1ης Περιφερειακής  Έκθεσης και Φόρουμ Παραγωγής και Εξοικονόμησης Ενέργειας και παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ» στο Επιμελητήριο Ξάνθης. (Εισηγητής Ζολώτας Αργύρης)

13ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση του αριθμ.3/2012 Πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών  Δήμου Ξάνθης (εισηγητής Κυριακίδης Αλέξανδρος Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών)

14ο ΘΕΜΑ :  Κατανομή πιστώσεων για λειτουργικές δαπάνες σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Εισηγητής Δρεμσίζης Ιωάννης Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας)

15ο ΘΕΜΑ :   Καθορισμός ποσού που δικαιούται ο Δήμος Ξάνθης από το ημερήσιο δικαίωμα που καταβάλλουν οι προσερχόμενοι επαγγελματίες και παραγωγοί στη Λαϊκή Αγορά της Ξάνθης για το έτος 2011 (εισηγήτρια Κοκκίνου Περίτα)

16ο ΘΕΜΑ :   Καθορισμός ποσού που δικαιούται ο Δήμος Ξάνθης από το ημερήσιο δικαίωμα που καταβάλλουν οι προσερχόμενοι επαγγελματίες και παραγωγοί στη Λαϊκή Αγορά της Ξάνθης για το έτος 2012 (εισηγήτρια Κοκκίνου Περίτα)

17ο ΘΕΜΑ :   Έγκριση για τη συνέχιση μίσθωσης ακινήτου στέγασης του Κέντρου Υποστήριξης & Φροντίδας Φτωχών Οικογενειών με Παιδιά  (εισηγήτρια Ασλανίδου Δωροθέα)

18ο ΘΕΜΑ :   Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου: «Διαμόρφωση τμήματος της οδού Μ. Καραολή» (εισηγήτρια Μανά Αικατερίνη)

19ο ΘΕΜΑ :  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος & Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

      ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button