Ορκομωσία στον Δήμο Αβδήρων Ώρα ευθύνης και όχι πανηγυριών

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο της Γενησέας θα ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή του δήμου Αβδήρων. Σύμφωνα με το περιβάλλον του Β. Τσολακίδη, νέου δημάρχου του ενοποιημένου δήμου, μπορεί να η νέα δημοτική αρχή να συναντήσει πολλές δυσκολίες αλλά διαφαίνεται η διάθεση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων να βοηθήσουν στην κατεύθυνση της επίλυσης όλων των προβλημάτων μικρών και μεγάλων.

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο της Γενησέας θα ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή του δήμου Αβδήρων.


Σύμφωνα με το περιβάλλον του Β. Τσολακίδη, νέου δημάρχου του ενοποιημένου δήμου, μπορεί να η νέα δημοτική αρχή να συναντήσει πολλές δυσκολίες αλλά διαφαίνεται η διάθεση των δημοτικών και τοπικών συμβούλων να βοηθήσουν στην κατεύθυνση της επίλυσης όλων των προβλημάτων μικρών και μεγάλων.


Σύμφωνα πάντοτε με το περιβάλλον του νέου δημάρχου υπάρχει πεποίθηση ότι οι εκταμιεύσεις του νέου δήμου θα γίνουν έγκαιρα με στόχο να αμβλυνθούν τα όποια προβλήματα προκύψουν.


Σε παλαιότερη του δήλωση ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γ. Τσιτιρίδης, συναισθανόμενος το βάρος της αντιπολίτευσης στη διοίκηση του δήμου, ανέφερε ότι η παράταξη του θα στηρίξει τις προσπάθειες του δημάρχου Τσολακίδη αλλά αν εμφανισθούν κρούσματα κακοδιοίκησης τότε θα σταθεί απέναντί του.


 



Συνέντευξη Τύπου


 της Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Θεοδώρας Κόκλα 


Συνέντευξη Τύπου με θέμα “Ένας χρόνος στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης – απολογισμός έργου” θα παραχωρήσει σήμερα στις 12.00 η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης κ. Θεοδώρα Κόκλα στα γραφεία της Περιφέρειας στην Κομοτηνή (Γ. Κακουλίδη 1).



Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΕΥΧΕΣ


ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Σωκράτης Ξυνίδης δε θα δεχτεί ευχές στο Διοικητήριο για το νέο έτος, την 1/1/2011, διότι θεωρεί ότι η δύσκολη οικονομική συγκυρία της χώρας απαιτεί σεμνότητα και αποφυγή τελετουργικών εκδηλώσεων.



Σχετικά Άρθρα

Back to top button