Ήττα εντός έδρας

 

Ήττα εντός έδρας για την SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Άρη με σκορ 0-2 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στην επανάληψη με τους Ουμπίντες (59′) και Καστίγιο (67′) κι έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης από τα Πηγάδια.

 

Ήττα εντός έδρας για την SKODA ΞΑΝΘΗ από τον Άρη με σκορ 0-2 στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από καταρρακτώδη βροχή οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ στην επανάληψη με τους Ουμπίντες (59′) και Καστίγιο (67′) κι έφυγαν με τους βαθμούς της νίκης από τα Πηγάδια. Αποβλήθηκε ο Σπύρος Βάλλας στο 71′ σε μία αναμέτρηση που είχε και δύο διακοπές ρεύματος λόγω κεραυνών!

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μανουέλ Μασάδο (Άρης): «Σταθήκαμε καλά στο πρώτο 45λεπτό είχαμε τις ευκαιρίες μας και έλεγξαμε το ρυθμό. Δεν θα ξεχάσω και την κλασική ευκαιρία της SKODA ΞΑΝΘΗ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μου μπήκε με διάθεση να πετύχει το τρίποντο και το αποδείξαμε βάζοντας δύο παίκτες στην κορυφή. Πήραμε ρίσκο και μας βγήκε γιατί πετύχαμε τα δύο γκολ και κερδίσαμε. Είναι τρεις βαθμοί που μας βοηθάνε για τους στόχους μας αλλά να επανέλθουμε και στη θέση της βαθμολογίας που μας ταιριάζει. Όταν μειονεκτείς βαθμολογικά έχεις δύσκολο έργο. Έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε ρυθμό και εικόνα. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι και να ετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο ματς με τον Εργοτέλη και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

 

Μαρίνος Ουζουνίδης (SKODA ΞΑΝΘΗ): «Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια, αφού προσπάθησαν να παίξουν οι ποδοσφαιριστές σε τέτοιες συνθήκες. Δεν ήμασταν καλοί στο α’ ημίχρονο, όμως είχαμε δύο καλές φάσεις με τον Μαρκόφσκι και τον Μαρσελίνιο. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε από δικό μας λάθος, ενώ η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως όποιος σκοράρει πρώτος θα έπαιρνε το ματς. Αντιδράσαμε πολύ καλά μετά το δεύτερο γκολ, ήμασταν επιθετικοί, όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι. Πρέπει να προσπαθήσουμε, να πάμε πιο ψηλά και να επανέλθουμε. Δεν πρέπει να απογοητευτούμε. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button