ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Με αφορμή το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο (11-12-2018) , η Γαλλία αλλά και όλη η Ευρώπη, ξαναζεί μέρες τρόμου.

            Από το 2012 μόνο στη Γαλλία έγιναν περίπου 15 τρομοκρατικές επιθέσεις με πάνω από 230 νεκρούς και εκατοντάδες ακόμη τραυματίες.

            Ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται, στις πόλεις της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας και όλης γενικά της Ευρώπης.

Με αφορμή το τελευταίο τρομοκρατικό χτύπημα στο Στρασβούργο (11-12-2018) , η Γαλλία αλλά και όλη η Ευρώπη, ξαναζεί μέρες τρόμου.

            Από το 2012 μόνο στη Γαλλία έγιναν περίπου 15 τρομοκρατικές επιθέσεις με πάνω από 230 νεκρούς και εκατοντάδες ακόμη τραυματίες.

            Ένας ακήρυχτος πόλεμος μαίνεται, στις πόλεις της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Αγγλίας και όλης γενικά της Ευρώπης.

            Εδώ στην Ελλάδα είμαστε μέχρι σήμερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, όχι γιατί ξέρουμε να φυλαγόμαστε, ίσα-ίσα το αντίθετο. Απλά ακόμη δεν μας έβαλαν στο μάτι!

            Όμως ήδη τα παιδιά μας, που ζουν και εργάζονται σ’ όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις, ζουν τον καθημερινό τρόμο ενός Πανευρωπαϊκού ύπουλου εσωτερικού πολέμου.

            Ενός πολέμου, όπου δυστυχώς δεν έχεις απέναντι κάποιον ξένο εισβολέα με το όπλο στο χέρι. Δεν έχεις στρατό που μπορεί να τον πολεμήσεις και να τον νικήσεις. Εδώ δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες, απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, είναι εν δυνάμει ύπουλοι εχθροί που μπορούν να σκοτώσουν, να τινάξουν, να κάψουν, να σπείρουν τον όλεθρο και τον τρόμο. Μόνον λέει στην Γαλλία υπολογίζονται περί τις 28000 οι ύποπτοι, που ανα πάσα στιγμή μπορεί να προκαλέσουν κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα.

            Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των τζιχαντιστών, υποστηρικτών της Αλ Κάιντα ή του ISIS είναι ότι είναι Αφρο-Ασιάτες, μουσουλμάνοι πρώτης, δεύτερης ή και τρίτης γενιάς.

            Δυστυχώς με την χαλαρή και δήθεν ανθρωπιστική αντιμετώπιση των περισσότερων ηγετών της Ευρώπης, οι ροές Αφροασιατών προς την Ευρώπη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

            Οι Ευρωπαίοι πολίτες τρομοκρατημένοι, αγανακτισμένοι και αηδιασμένοι από την αφασία των Κυβερνήσεων, απέναντι στο τεράστιο αυτό πρόβλημα στρέφονται μοιραία προς την ακροδεξιά.

            Και αμέσως μετά αρχίζει το κλαψούρισμα των «ψευτο-δημοκρατών», πως τάχατες ανεβαίνει η ακροδεξιά στην Ευρώπη. Ανεβαίνει ο φασισμός. Ανεβαίνει ο Ναζισμός. Ανεβαίνει η ξενοφοβία, η μισαλλοδοξία και άλλα τέτοια. Λες και ξαφνικά όλοι οι Ευρωπαίοι έιπαν « βρε δεν γινόμαστε φασίστες, να δούμε τι σημαίνει Φασισμός;»

            Μα, αφελείς ή ανίκανοι ή υποκριτές, ή ηλίθιοι ηγέτες της Ευρώπης, δεν καταλαβαίνετε ότι εσείς σπρώχνετε όλον αυτό τον κόσμο στην Ακροδεξιά;

            Δεν καταλαβαίνετε ότι η ασφάλεια, είναι το μέγιστο αγαθό που οφείλετε να παρέχετε στους απλούς πολίτες της Ευρώπης;

            Δεν καταλαβαίνετε ότι με τα εκατομμύρια των Αφροασιατών που κατακλύζουν την Ευρώπη σε λίγα χρόνια τα παιδιά και τα εγγόνια μας θα γίνουν μειονότητα στις χώρες μας;

            Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατον να παρακολουθείτε τους δεκάδες χιλιάδες πιθανούς τζιχαντιστές, που μπορεί να παρεισφρήσουν ανάμεσα στους λαθρομετανάστες;

            Δεν βλέπετε ότι η κακιά ακροδεξιά ανεβαίνει γιατί ένα μόνο πράγμα ξέρει να κάνει καλά! Υπόσχεται το αυτονόητο, την ασφάλεια στους πολίτες, υπόσχεται να σταματήσει την εξισλαμοποίηση της Ευρώπης.

 Αγαπητοί Ευρωπαίοι ηγέτες:

            Επειδή η μικρή Ευρώπη δεν μπορεί να χωρέσει τα 4 δισεκατομμύρια Αφροασιατών. Αν πράγματι θέλετε να βοηθήσετε τους συνανθρώπους μας τους Αφρο-Ασιάτες, τότε δεν έχετε παρά:

            1) Να σταματήσετε τους πολέμους στις περιοχές τους, όπου πουλάτε τα όπλα σας. Και εάν πράγματι δεν μπορείτε τότε:

            2) Να τους βοηθήσετε μέσα στις χώρες τους, για να μην θαλασσοπνίγονται στη Μεσόγειο.

            3) Να πιέσετε σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα και από τον ΟΗΕ κλπ, να ελεγχθεί η πληθυσμιακή έκρηξη στις υποανάπτυκτες χώρες. Δεν είναι δυνατόν η γη να αντέξει 10 και 20 δισεκατομμύρια ανθρώπους, σε λίγες δεκαετίες από σήμερα. Σε λίγο θα τρώει ο ένας τον άλλον, πάνω στον πλανήτη Γη.

 

Για τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης

                                                                                                 Κομνηνός Γεώργιος

                                                                           Οικονομολόγος       

                                                                                                                                       

Εάν συμφωνείτε με τις Ομάδες Κοινωνικής Δράσης  ενώστε τη φωνή σας μαζί μας και ενταχθείτε σε κάποια Ομάδα Δράσης για να αγωνιστούμε μαζί για την λύση των προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail:okd2010@hotmail.com ή στο facebook: Ομάδες Κοινωνικής Δράσης (Omades Kinonikis Drasis).

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πιο ανθρώπινη κοινωνία. Περιμένουμε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ευχαριστούμε.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button