“κοίταξέ με όταν είσαι καβαλάρης για να σε δω κι εγώ όταν ξεπεζέψεις”.

Τα ορη και τα βουνά, τα λαγκάδια και τις ρεματιές, πήρε ο πρωθυπουργός και από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα έκανε αναφορά για γερμανικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις αγροτών και κτηνοτρόφων.

Τα ορη και τα βουνά, τα λαγκάδια και τις ρεματιές, πήρε ο πρωθυπουργός και από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα έκανε αναφορά για γερμανικές αποζημιώσεις και ενισχύσεις αγροτών και κτηνοτρόφων.

Με αφήγημα την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, αν και είναι σε ισχύ όλοι οι μνημονιακοί νόμοι, ο έλληνας πρωθυπουργός δίνει πολιτικά γη και ύδωρ, έστω και αν δημιουργεί προβλήματα στην οικονομία και προκαλεί την τύχη της χώρας με τις αδηφάγες αγορές χρήματος, στο βωμό της επικοινωνιακής συριζανελικής τακτικής, στο πλαίσιο της παροχολογίας, της υποσχεολογίας και σε ελεημοσυνικές παροχές, για αναστροφή του πολύ κακού πολιτικού κλίματος που υπάρχει σε όλες τις εκφράνσεις της κοινωνίας μας.

Μια παροιμία λέει “κοίταξέ με όταν είσαι καβαλάρης για να σε δω κι εγώ όταν ξεπεζέψεις”.

Και εσείς κύριοι της συγκυβέρνησης μέχρι σήμερα, μας έχετε αγνοήσει, δε συμμετέχετε στη λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας μας, είστε πολιτικά υπεύθυνοι για την οικονομία, για τα εθνικά μας θέματα, για το δημογραφικό πρόβλημα, για την ερήμωση της ελληνικής υπαίθρου και τη φυγή των νέων μας σε άλλες χώρες και άλλες πολιτείες.

Στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν, ο ελληνικός λαός θ’ αποδώσει με την ψήφο του δικαιοσύνη και ίσως, πιθανόν κάποιοι, την επόμενη μέρα ν’ αποτελέσουν παρελθόν από το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

 

Δε θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Θεσσαλονίκης ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Ο βασικός λόγος της μη καθόδου του είναι η θέση και στάση του στο σκοπιανό που έχει εξοργίσει τους Θεσσαλονικείς και τους Μακεδόνες πολίτες και είναι βέβαιο ότι, θα τον “μαύριζαν” στις εκλογές.

Κατά τα άλλα… όσα δε φθάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, λέει ο λαός μας κ. Μπουτάρη και με ελαφρά πολιτικά πηδηματάκια την κάνατε Λούης από το πολιτικό γίγνεσθαι των δημοτικών εκλογών.

 

Οι πρόσφατες δηλώσεις των σκοπιανών για διδασκαλία της “μακεδονικής” γλώσσας στην Ελλάδα, ταυτόχρονα δημιουργεί “μακεδονική” μειονότητα στην Ελλάδα.

Το υπουργείο εξωτερικών σιωπά -περί άλλων τυρβάζει” και ο αλυτρωτισμός των βορείων γειτόνων μας ξεχειλίζει πολύ πριν ψηφιστεί η συμφωνία από το ελληνικό κοινοβούλιο.

Μια συμφωνία που επιμένει να υλοποιήσει ο έλληνας πρωθυπουργός, χωρίς να διασφαλίζονται αποτελεσματικά τα εθνικά μας θέματα και να “κόβει με το μαχαίρι” τις αλυτρωτικές επιδιώξεις των σλαβοσκοπιανών.

Ζούμε την εποχή του παραλόγου, το μύθο με το κλέψιμο της τράπεζας και το βιολί του χότζα, η μουσική του οποίου δεν ακούγεται τώρα, αλλά τα προβλήματα της μουσικής θ’ ακουστούν αργότερα… μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Οι δηλώσεις Ζάεφ για τη μακεδονική γλώσσα είναι η προβολή του μέλλοντος στο σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button