ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ

Με το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ολοκληρώθηκε και η φιλανθρωπική εκστρατεία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» που υλοποίησε η WIND Ελλάς με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, προσφέροντας σε τοπικό ίδρυμα 300€ για κάθε γκολ που πέτυχε η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.

Χάρη στα 27 γκολ της SKODA ΞΑΝΘΗ στους αγώνες της Superleague, το Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος/ Παράρτημα Ξάνθης παρέλαβε από τη WIND Ελλάς το ποσό των 8.100€.


Ξάνθη, 31 Μαΐου 2010. Με το τέλος του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, ολοκληρώθηκε και η φιλανθρωπική εκστρατεία «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» που υλοποίησε η WIND Ελλάς με την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, προσφέροντας σε τοπικό ίδρυμα 300€ για κάθε γκολ που πέτυχε η ομάδα την αγωνιστική περίοδο 2009-2010.


 


Χάρη στα 27 γκολ της SKODA ΞΑΝΘΗ στους αγώνες της Superleague, το  Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος/ Παράρτημα Ξάνθης παρέλαβε από τη WIND Ελλάς το ποσό των 8.100€.


 


Τα χρήματα παραδόθηκαν από τη WIND στον Πρόεδρο, Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ψυχολογικού Κέντρου κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του στην Ξάνθη, παρουσία παικτών της ομάδας και εκπροσώπων της Διοίκησης της ΠΑΕ. Την εκδήλωση παρακολούθησαν και τα περίπου 50 άτομα που εξυπηρετούνται από το Κέντρο δίνοντας μια νότα χαράς και αισιοδοξίας και εκφράζοντας την ευχαρίστηση τους στους παρευρισκόμενους.


 


Η Υπεύθυνη Χορηγιών Κοινωνικής Μέριμνας & Εκδηλώσεων της WIND κα. Μαριάννα Γεωργιοπούλου, κατά την παράδοση της επιταγής δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συνεργασία της WIND με την ομάδα της SKODA Ξάνθης μέσα από την εκστρατεία ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ έγινε το όχημα για προσφορά και αγάπη προς την τοπική κοινωνία και ιδίως τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να συγχαρώ τη Διοίκηση και τους παίκτες της ομάδας που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία και που με τις επιδόσεις τους στο φετινό πρωτάθλημα μας έφεραν σήμερα εδώ για να προσφέρουμε στο Ψυχολογικό Κέντρο της Ξάνθης το ποσό των 8.100€, ελπίζοντας ότι θα συμβάλουμε και εμείς στο σημαντικό έργο που επιτελούν. Ιδίως σε μια περίοδο που οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες βάλλονται ακόμα περισσότερο, είναι σημαντικό να στηρίζουμε και να προωθούμε όλοι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης». 


 


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ κ. Αριστείδης Πιαλόγλου ανέφερε: «Σαν Πρόεδρος της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία WIND για την πρωτοβουλία της να ενισχύσει το Ψυχολογικό κέντρο Ξάνθης μέσω της εκστρατείας ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ. Στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία και με βάση όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα, τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές και ιδιαίτερα για τους σκοπούς που έχουν επιλεγεί.Ελπίζουμε αυτή η κίνηση της εταιρείας WIND να γίνει προπομπός και για άλλες παρόμοιες ενέργειες, ώστε να χαρίσουμε σε ανθρώπους που έχουν την ανάγκη μας, λίγη ανθρωπιά».


 


Ο Team Manager της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Γιώργος Κασναφέρης δήλωσε: «Ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία της εταιρίας WIND που μας έκανε όλους να αισθανθούμε υπέροχα διότι μας πρόσφερε την χαρά να συνδυάσουμε τα γκολ και τις βαθμολογικές επιτυχίες της ομάδας με ένα ιδιαίτερο κοινωνικό έργο.  Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν οι παίκτες της Skoda Ξάνθη, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και ήταν για όλους μια ξεχωριστή ευθύνη καθώς μπόρεσαν να συμβάλλουν στο φιλανθρωπικό έργο μέσα από το πρόγραμμα «ΤA ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ». Κάθε γκολ έχει τη δικιά του σημασία γιατί μέσα από αυτό έρχεται η ουσία στο ποδόσφαιρο. Φέτος, μπορέσαμε να βοηθήσουμε, παράλληλα, ανθρώπους που έχουν πραγματικά την ανάγκη μας. Το μέγεθος της προσφοράς της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη και προπάντων της εταιρίας WIND είναι ακόμη μεγαλύτερο εάν λάβουμε υπόψη τις δύσκολες στιγμές που περνάει η Ελληνική οικονομία. Μέσα σε όλα αυτά νιώθουμε την ικανοποίηση πως μπορέσαμε να δώσουμε λίγη από την αγάπη μας στους συνανθρώπους. Ελπίζουμε πως τέτοιες ενέργειες, θα έχουν συνέχεια καθώς ο αθλητισμός είναι πάνω από όλα μια κορυφαία κοινωνική εκδήλωση και πρέπει την κάθε στιγμή οι πρωταγωνιστές του να δείχνουν την ανθρώπινη ευαισθησία τους. Υπάρχουν τριγύρω μας άνθρωποι που έχουν ανάγκη την αγάπη και τη συμπαράστασή μας. Τέτοιες πρωτοβουλίες μας κάνουν να αισθανόμαστε όλοι μας πολύ όμορφα».


 


Από την πλευρά του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδος / Παράρτημα Ξάνθης, ο Πρόεδρος, Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμων και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: «Eκφράζουμε την ειλικρινή εκτίμηση μας, για την πρωτοβουλία της Εταιρείας WIND ΕΛΛΑΣ να στηρίξει σε συνεργασία με τoυς παίκτες της SKODA Ξάνθης την ευαίσθητη κοινωνική ομάδα των ατόμων με νοητική υστέρηση, που αποτελεί την ομάδα στόχου του φορέα μας. Το τέλος της αγωνιστικής περιόδου του αγαπημένου αθλήματος όλων μας, επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους εκπαιδευόμενους του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, τη γενναιόδωρη προσφορά του ποσού των 8.100,00€. Το Ψυχολογικό Κέντρο Β. Ελλάδος / Παράρτημα Ξάνθης, που από το 1979 εργάζεται προς την κατεύθυνση της επίτευξης της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης των νοητικά υστερημένων ατόμων, θεωρεί την συνδρομή αυτή σημαντική στην πραγμάτωση του παραπάνω στόχου, καθώς αυτή σας η προσφορά πρόκειται να καλύψει σημαντικές ανάγκες των εκπαιδευομένων μας».


 


Η καμπάνια της WIND «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΙΚΑΝΕ» υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής Κοινωνικής Ευθύνης «Στην Πράξη». Η εταιρεία, άλλοτε με μικρές και άλλοτε με μεγαλύτερες ενέργειες στηρίζει ”Στην Πράξη” ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά, σε όλη την Ελλάδα.


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button