ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σε ρυθμούς Πανιωνίου κινείται η Xanthi FC με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να καταστρώνει τα πλάνα της για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Παρά την δύσκολη αλλά απόλυτα πετυχημένη εβδομάδα που προηγήθηκε, οι ποδοσφαιριστές χωρίς ρεπό, γυμνάστηκαν και την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας μετά και το παιχνίδι της Τρίπολης. Η αναμέτρηση του Σαββάτου (19:00) με τον Πανιώνιο είναι σε πρώτο πλάνο για την Xanthi FC που θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών της αποτελεσμάτων.

Σε ρυθμούς Πανιωνίου κινείται η Xanthi FC με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς να καταστρώνει τα πλάνα της για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Παρά την δύσκολη αλλά απόλυτα πετυχημένη εβδομάδα που προηγήθηκε, οι ποδοσφαιριστές χωρίς ρεπό, γυμνάστηκαν και την Τετάρτη το απόγευμα στο προπονητήριο της ομάδας μετά και το παιχνίδι της Τρίπολης. Η αναμέτρηση του Σαββάτου (19:00) με τον Πανιώνιο είναι σε πρώτο πλάνο για την Xanthi FC που θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί των θετικών της αποτελεσμάτων. Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης και το αερόβιο τρέξιμο, το τεχνικό επιτελείο μέσα από ένα μεγάλο εύρος διαφορετικών ασκήσεων, έριξε το βάρος σε συγκεκριμένους τομείς της άμυνας και της ανάπτυξης της ομάδας. 

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ Ο ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Γκούμας ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής Νέων στον 13ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 το οποίο θα διεξαχθεί στην Βουλγαρία. Στις επιλογές του βρίσκεται και ο Δημήτρης Μελιόπουλος της Xanthi FC για τις αναμετρήσεις με Βουλγαρία – Ρουμανία – Γιβραλτάρ στις 14, 17 και 20 Νοεμβρίου.

   

Σχετικά Άρθρα

Back to top button