ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μία μέρα μετά την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το 2-1 επί του ΠΑΣ, η Xanthi FC από το πρωινό της Δευτέρας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο θεσμό του κυπέλλου. Στα πλαίσια της της Δ’ Φάσης και της 2ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μία μέρα μετά την 3η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και το 2-1 επί του ΠΑΣ, η Xanthi FC από το πρωινό της Δευτέρας έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο θεσμό του κυπέλλου. Στα πλαίσια της της Δ’ Φάσης και της 2ης αγωνιστικής του 7ου Ομίλου, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κέρκυρα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στην σημερινή προπόνηση, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση, συμμετείχαν στις ασκήσεις τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καντά – Σαρπόνγκ ενώ ο Ντε Λούκας θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος στο γόνατο του Ισπανού μέσου. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

 

Διαιτητής του αγώνα στην Κέρκυρα ορίστηκε να είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Σαμοΐλη (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Χρήστο Μπαλτά (ΕΠΣ Αχαΐας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς (ΕΠΣ Ηπείρου). Στο άλλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής που έγινε σήμερα για τον 7ο Όμιλο, ο ΟΦΗ κέρδισε με 3-0 τη Νίκη Βόλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button