Επιστροφή στην βάση

Μετά το πενθήμερο σε Αθήνα και Λιβαδειά η SKODA ΞΑΝΘΗ το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην βάση της έχοντας στις… αποσκευές της την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου και την πρώτη επιτυχία για το 2015 στο πρωτάθλημα. Τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα έχουν τονώσει την ψυχολογία της ξανθιώτικης ομάδας για τη συνέχεια κι άπαντες πλέον στην SKODA ΞΑΝΘΗ σκέφτονται το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και τεχνικής.

Μετά το πενθήμερο σε Αθήνα και Λιβαδειά η SKODA ΞΑΝΘΗ το βράδυ της Κυριακής επέστρεψε στην βάση της έχοντας στις… αποσκευές της την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου και την πρώτη επιτυχία για το 2015 στο πρωτάθλημα. Τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα έχουν τονώσει την ψυχολογία της ξανθιώτικης ομάδας για τη συνέχεια κι άπαντες πλέον στην SKODA ΞΑΝΘΗ σκέφτονται το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής και τεχνικής. Σε κανονικούς ρυθμούς γυμνάστηκε ο Αντώνης Ράνος ενώ οι Χρήστος Καρυπίδης, Λάζαρος Ορφανίδης και Σάκης Γκαραβέλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

 

Ο Αντριάν Λουσέρο συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστική την 25η αγωνιστική με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου. Ο Καρίν Σολτάνι συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Πλατανιά και τη Νίκη Βόλου.

 

Εισιτήρια

 

Οι φίλαθλοι που δεν έχουν κάρτα διαρκείας και θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (17:15) μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο για τις Θύρες Α (Οικογενειακή) και Γ1 πριν την έναρξη του αγώνα (από τις 15:30) από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Η τιμή τους είναι 12 € για τους ενήλικες και 6 € για τα παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button