Τα νέα της ομάδας

 

 

 

 

Προετοιμασίας συνέχεια για την Xanthi FC που το απόγευμα της Πέμπτης γυμνάστηκε ακολουθώντας το πρόγραμμα ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αφού πρώτα παρακολούθησαν DVD αναλύοντας τον αντίπαλο κι εστιάζοντας σε συγκεκριμένες φάσεις της ομάδας, στις 15:30 ξεκίνησαν να δουλεύουν με τις ασκήσεις προθέρμανσης αρχικά και νευρομυικού συντονισμού στη συνέχεια, ενώ ακολούθησαν τα παιχνίδια έντασης σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και οι ασκήσεις τακτικής. Πέτρος Ορφανίδης, Μανώλης Παπαστεριανός συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα ενώ ο Χατζητερζόγλου Οκάν διανύει μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει το δικό του πρόγραμμα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαιτητής του Σαββατιάτικου αγώνα (19:30) με την ΑΕΚ ορίστηκε να είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας με βοηθούς τους κ.κ. Λάζαρο Δημητριάδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) – Βασίλη Καραβασίλη (ΕΠΣ Καβάλας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Αγγελος Αγγελάκης (ΕΠΣ Μακεδονίας).

 

Την Τρίτη 31/01 και ώρα 16:00 ο επαναληπτικός του κυπέλλου

 

Η ΕΠΟ γνωστοποίησε το νέο πρόγραμμα των επαναληπτικών αγώνων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Xanthi FC φιλοξενείται από τον ΟΦΗ την Τρίτη 31 Ιανουαρίου (16:00, “Θ. Βαρδινογιάννης”) στο επαναληπτικό ματς της περασμένης Τρίτης και το 1-0 υπέρ της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button