Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ταλαιπωρίας συνέχεια… Επέστρεψαν μετά κόπων και βασάνων στην Ξάνθη, άλλα έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά ενόψει Λάρισας! Οι παίκτες έφτασαν στον προορισμό τους οδικώς από την Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ και παρά την κούραση από το ταξίδι ο Νίκος Κεχαγιάς πραγματοποίησε χθες διπλή προπόνηση.

   Ταλαιπωρίας συνέχεια…


Επέστρεψαν μετά κόπων και βασάνων στην Ξάνθη, άλλα έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά ενόψει Λάρισας!


Οι παίκτες έφτασαν στον προορισμό τους οδικώς από την Αθήνα την Δευτέρα το βράδυ και παρά την κούραση από το ταξίδι ο Νίκος Κεχαγιάς πραγματοποίησε χθες διπλή προπόνηση.


Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η Λάρισα έρχεται ανεβασμένη στα Πηγάδια. Ο Καναδός Ρατζίνσκι θα αγωνιστεί κανονικά με την ΑΕΛ μιας και θα εκτίσει την ποινή του όποτε η Σούπερ Λίγκα ορίσει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ που αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας.


Τέλος, η διοίκηση έβαλε τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ για τον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την Αρη στις 27/2.


 



ΛΑΡΙΣΑ


Ανεβασμένη στην Ξάνθη!


 


“Στόχος η πέμπτη νίκη!”, λένε στην Λάρισα και προετοιμάζονται για τον αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια.


Οι Θεσσαλοί έχουν βρει πλέον ρυθμό, είναι αισιόδοξοι και ανεβασμένοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Ο Γιώργος Δώνης παρόλα αυτά κρατά χαμηλούς τόνους και τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά. 


Αγωνιστικά, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωρημένων. Ο Νταμπίζας δεν συμπλήρωσε κάρτες, ενώ ο Ιγκλέσιας ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Ο Δώνης, θα παρατάξει την ΑΕΛ με την καλύτερη δυνατή 11αδα, ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την είσοδο στα πλέι οφ.


Στα Πηγάδια θα βρεθούν και περίπου 400 φίλοι της Λάρισας.



 


15 ευρώ


το εισιτήριο με ΑΡΗ


 


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ΑΟ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην SKODA ΞΑΝΘΗ και τον Αρη Θεσσαλονίκης που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 17:45 στο SKODA ΞΑΝΘΗ ARENA. 


Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το περίπτερο της Κεντρικής Πλατείας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Επίσης από τα γραφεία της ομάδας που εδρεύουν στα Πηγάδια Ξάνθης από τις 10:00 έως τις 18:00. 


Επίσης εισιτήρια για τον 1ο ημιτελικού κυπέλλου Ελλάδος θα πωλούνται έξω από τις θύρες του γηπέδου κατά την διεξαγωγή του αγώνα της SKODA ΞΑΝΘΗ με την Λάρισα που θα λάβει χώρα την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 15:00. 


Η τιμή εισιτηρίου για όλες τις θύρες είναι 15 Ευρώ. 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button