Την τελευταία εβδομάδα στο δημοτικό ραδιόφωνο οι επικεφαλής των παρατάξεων

Όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον ήταν το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια σύνθεση, του δημοτικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με το Μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου, δημοτικής συμβούλου με την αντιπολίτευση Μπέτυς Πατσίδου, η συνεδρίαση είχε δύο ουσιαστικά θέματα προς συζήτηση.

Όπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον ήταν το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο, με την ίδια σύνθεση, του δημοτικού Ραδιοφώνου που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.


Σύμφωνα με το Μέλος του ΔΣ του Δημοτικού Ραδιοφώνου, δημοτικής συμβούλου με την αντιπολίτευση Μπέτυς Πατσίδου, η συνεδρίαση είχε δύο ουσιαστικά θέματα προς συζήτηση.


Το ένα αφορούσε την έγκριση δαπανών για το χρονικό διάστημα Απριλίου -Ιουλίου το 2010 και την έγκριση καταστροφής παγίων στοιχείων.


Μετά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε από την λογίστρια της δημοτικής επιχείρησης πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για τα παραπάνω.


Η όλη διαδικασία σύμφωνα με την κυρία Πατσίδου εξελίχθηκε σε φιλικό κλίμα και ακολούθησε η σχετική ενημέρωση για τα θέματα εκλογών και κυρίως για την παρουσίαση όλων των υποψηφίων όλων των συνδυασμών που θα είναι υποψήφιοι στον δήμο της Ξάνθης.


Ο κάθε ένας υποψήφιος θα έχει μία παρουσία στο δημοτικό ραδιόφωνο και η τελευταία εβδομάδα θα μείνει για την παρουσίαση των επικεφαλής των παρατάξεων των ψηφοδελτίων για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες και τους λοιπούς υποψηφίους.                                                                                                              Α.Π.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button