Νέο χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας

Νέο χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας, βασιζόμενο στις διατάξεις του Συντάγματος, προς τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνάνε για τη διδασκαλία του μαθήματος θρησκευτικών στα σχολεία που ο πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης προσπάθησε να επιβάλλει, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη και το θρησκευτικό συναίσθημα της ελληνικής κοινωνίας, χαρακτηρίζοντας την όλη προσπάθεια των κυβερνώντων ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Νέο χαστούκι του Συμβουλίου της Επικρατείας, βασιζόμενο στις διατάξεις του Συντάγματος, προς τους άθεους του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνάνε για τη διδασκαλία του μαθήματος θρησκευτικών στα σχολεία που ο πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης προσπάθησε να επιβάλλει, προσβάλλοντας τα χρηστά ήθη και το θρησκευτικό συναίσθημα της ελληνικής κοινωνίας, χαρακτηρίζοντας την όλη προσπάθεια των κυβερνώντων ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Οποια δικαστική απόφαση και αν βγει, αν δεν είναι αρεστή στους κυβερνώντες κρίνεται βάναυσα και οι δικαστές ακούνε τα εξ’ αμάξης, σήμερα αποκαλούνται σκοταδιστές και με άλλα κοσμητικά επίθετα.

Μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους, παρευρίσκονται δίπλα στους ιεράρχες, όπως συνέβη τα Θεοφάνεια του 2015, με τον υποψήφιο τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παρακολουθεί με ευλάβεια τον αγιασμό των υδάτων και κατά το “εν Ιορδάνη βαπτιζομένος σου Κύριε”… και το “πνεύμα εν είδει περιστεράς” ο Αλέξης Τσίπρας ν’ αφήνει ελεύθερο ένα περιστέρι στον ουρανο.

Ο Χριστός είχε πει το “ουαί και υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, που διυλίζετε τον κώνωπα και καταπίνετε την κάμηλο”.

Η γειτόνισσά μου η κα Κούλα μου είπε: βρε παιδί μου, αυτοί που κυβερνάνε, εμάς τους ορθόδοξους χριστιανούς μας εξαπάτησαν, μας κορόιδεψαν, δεν μας  είπαν, μας έκρυψαν ότι, δεν είναι χριστιανοί, είναι άθεοι και μου φαίνεται ότι, προσπαθούν να μας αλλάξουν την πίστη μας.

 

Κανείς πολιτικά υγιώς σκεπτόμενος έλληνας δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί τους λόγους που ο έλληνας πρωθυπουργός και η διαπραγματευτική ομάδα, προεξάρχοντος του υπουργού εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ξεκίνησαν τη διαπραγμάτευση με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους σκοπιανούς.

Εβαλαν το κάρο μπροστά από το άλογο, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας.

Οι σκοπιανοί λόγω της κάκιστης ελληνικής διαπραγματευτικής τακτικής, τρίβουν ικανοποιημένοι τα χέρια τους, απροθρασύνθηκαν, θα τα πάρουν όλα και δε θα μας δώσουν σχεδόν τίποτε.

Θα τους ονομάσουμε, ανέλπιστα και χωρίς καμία θυσία από αυτούς, Μακεδόνες και αμέσως, με την είσοδό τους στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, εκ του ασφαλούς, θα  ξεκινήσουν, θα θέσουν σε εφαρμογή το δεύτερο σχέδιο των αλυτρωτικών βλέψεων προς τη χώρα μας με τη σύμφωνη γνώμη και συμπαράσταση της Τουρκίας.

Μόνο η ονομασία των Σκοπίων ως Μακεδονία και των σκοπιανών ως Μακεδόνες, αποτελούν από μόνα τους αλυτρωτικές επιθυμίες και παραπέμπουν σε αλυτρωτικές βλέψεις προς τη χώρα μας, έχοντας κάνει ήδη προ πολλού σχέδια για τη Μακεδονία του Αιγαίου με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.

Δεν τα αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί διαπραγματευτικοί έλληνες φωστήρες;

Δεν το αντιλαμβάνονται!!!

 

Αν κάποιος παρακολουθήσει τα διαδραματιζόμενα στις διάφορες επιτροπές για τα σκάνδαλα Νοβάρτις και ΚΕΛΠΝΟ, εύκολα θ’ αντιληφθεί το απύθμενο μίσος που διατυπώνεται και εκστομίζεται από έλληνα προς έλληνα, όχι στο βωμό της κάθαρσης της “κόπρου του Αυγεία”, αλλά στη μάχη μέχρι εσχάτων, χωρίς όρια, χωρίς φραγμούς, με σκοπό την εξουσία.

Ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός στον ύμνο προς την ελευθερία γράφει στην 147η στροφή:

“Μην ειπούν στο στοχασμό τους

τα ξένα έθνη αληθινά:

αν μισούνται ανάμεσά τους

δεν τους πρέπει ελευθεριά.”

 

Παρακολουθώντας την επικοινωνιακή διαχείριση της πολυεθνικής άσκησης “Ηνίοχος 2018” εύκολα διαπιστώνεται δυστυχώς, ότι, η συγκυβέρνηση είναι βαθιά νυχτωμένη, είναι εκτός τόπου και χρόνου αν πιστεύει ότι, σε μια πιθανή υποθετική ελληνοτουρκική σύρραξη, οι στρατιωτικές δυνάμεις της Ε.Ε., της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Αιγύπτου, Ισραήλ, Αραβίας και ΗΠΑ θα έχουν ενεργή συμμετοχή με τα ελληνικά χρώματα.Προσγειωθείτε στα ιστορικά δεδομένα, μην αεροβατείτε, ο ξένος παράγοντας ως νέος Πόντιος Πιλάτος, δε θ’ ανακατευτεί και σαν από μηχανής Θεός αρχαίας τραγωδίας, θα μας οδηγήσει πιεστικά σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τους τούρκους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button