Ειδήσεις

Xanthi TechLab: Υποψήφιο για βραβείο στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023

To Xanthi Techlab για ακόμα μια χρονιά συνεχίζει να έχει ενεργή συμμετοχή ανάμεσα στις πρωτοβουλίες και το διάλογο για τη βιωσιμότητα και τις καλές πρακτικές. Έτσι είναι υποψήφιο φέτος  στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023 ως δομή συνεργασίας και ενίσχυσης της νεολαίας στην κατηγορία Bravo Society.

To Βravo Awards αποτελεί έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας τη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο. Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Συμπληρώνοντας τα 10 χρόνια από τη θεσμοθέτησή του, ο θεσμός Bravo, ακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις της Βιώσιμης Ανάπτυξης, εξελίσσεται σε δύο άξονες: το Bravo Sustainability Dialogue & Awards και  το Bravo Global Goals Awards.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι Κοινωνικών Εταίρων και περισσότεροι από 35.000 Ενεργοί Πολίτες.

Μπορείτε να δείτε για την πρωτοβουλία και να τη στηρίξετε εδώ ή στον παρακάτω σύνδεσμο

https://bravo.sustainable-greece.com/gr/voting-by-organization/xanthi-techlab.567.html

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button