“Με κατακλύζουν συναισθήματα χαρμολύπης αποχωρώντας από την Ξάνθη”

Αποχωρεί από την Ξάνθη ο Διοικητής της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και ευχαριστεί αρχές και πολίτες με επιστολή που δημοσιοποίησε.

 

Η επιστολή:

 

 

Αποχωρεί από την Ξάνθη ο Διοικητής της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και ευχαριστεί αρχές και πολίτες με επιστολή που δημοσιοποίησε.

 

Η επιστολή:

 

 

“Με αφορμή την αποχώρηση μου από την πόλη της Ξάνθης, στην οποία υπηρέτησα για 2 έτη ως Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αισθάνομαι την βαθύτατη ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τις πολιτικές, θρησκευτικές και υπηρεσιακές αρχές για την αμέριστη συμπαράσταση και εξαιρετική συνεργασία στην επιτέλεση του ομολογουμένως δύσκολου έργου που καλείται να φέρει εις πέρας καθημερινά ο έλληνας πυροσβέστης, που χάρη στην προρρηθείσα συμπαράσταση και συνεργασία κατέστη ευκολότερο και αποτελεσματικότερο προς όφελος πάντα των κατοίκων της περιοχής.

 

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους του πυροσβέστες τους οποίους είχα υπό τη διοίκησή μου εξαίροντας το ήθος, το υψηλό επαγγελματικό επίπεδο αλλά και το έντονο συναίσθημα προσφοράς και ευσυνειδησίας που επέδειξαν και επιδεικνύουν καθημερινά αποτελώντας σαφέστατα και αδιαμφισβήτητα προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία.

 

Κλείνω λέγοντας ότι με κατακλύζουν ανάμικτα συναισθήματα χαρμολύπης, χαράς διότι επιστρέφω στον τόπο μου και στην οικογένεια μου, η οποία με στερήθηκε και την στερήθηκα, και λύπης διότι αφήνω πίσω έναν τόπο που με αγκάλιασε, έναν τόπο όμορφο με ανοιχτόκαρδους και ζεστούς ανθρώπους, ο οποίος θα μείνει για πάντα αποτυπωμένος στη καρδιά και στην ψυχή μου.

 

Ευχαριστώ πολύ”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button