ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League η Xanthi FC. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το πρωινό της Παρασκευής δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να ζητούν αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των παικτών.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Super League η Xanthi FC. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το πρωινό της Παρασκευής δούλεψαν σε διαφορετικούς τομείς με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να ζητούν αποτελεσματικότητα στις προσπάθειες των παικτών. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο ξεκίνημα, παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με στόχο το σωστό pressing και την κατοχή μπάλας υπό πίεση, ασκήσεις τακτικής αμυντικής λειτουργίας αλλά και επιθετικής ανάπτυξης και τελειώματα φάσεων περιλάμβανε το ασκησιολόγιο της σημερινής μέρας για την Xanthi FC που πέρα του Φασίδη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 6ης αγωνιστική της Super League «Σουρωτή». Την αναμέτρηση της Δευτέρας (19:00, Xanthi FC Arena) θα διευθύνει ο Γιώργος Λάμπρου (ΕΠΣ Εύβοιας) με α’ βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου (ΕΠΣ Αθηνών), β’ βοηθό τον Γιώργο Γιαννίκο (ΕΠΣ Πειραιά) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button