ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Έχουν περάσει παραπάνω από 24 ώρες από τότε που αποφασίστηκε πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την SKODA ΞΑΝΘΗ για το πρωτάθλημα της Super League δεν θα λάβει χώρα λόγω των σφοδρών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα.

  Έχουν περάσει παραπάνω από 24 ώρες από τότε που αποφασίστηκε πως η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την SKODA ΞΑΝΘΗ για το πρωτάθλημα της Super League δεν θα λάβει χώρα λόγω των σφοδρών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν σε όλη την Ελλάδα. 


Η αποστολή της SKODA ΞΑΝΘΗ δεν έχει καταφέρει ακόμη να έρθει στην βάση της καθώς μια σειρά γεγονότων την έχουν αναγκάσει να βρίσκεται ακόμη στους δρόμους καθώς η περίπτωση να έρθει αεροπορικώς έχει αποκλειστεί. 



  Συγκεκριμένα το ποδοσφαιρικό τμήμα της SKODA ΞΑΝΘΗ ήταν να πετάξει την Κυριακή στις 20:30 από το Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ καθώς δεν μπορούσε να γίνει καμία απογείωση ή προσγείωση. 


Δεύτερη απόπειρα έγινε στις 12:00 την Δευτέρα αλλά και πάλι υπήρχε πρόβλημα με τις πτήσεις καθώς επικρατούσε μεγάλη καθυστέρηση σε πολλές πτήσεις και υπήρχε κίνδυνος να μην γίνουν και οι προγραμματισμένες. Η ταλαιπωρία είχε φτάσει στο αποκορύφωμα της. 


Έτσι οι υπεύθυνοι της αποστολής πήραν την απόφαση να έρθουν οδικώς από την Αθήνα για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όπως είναι φυσικό προπόνηση δεν υπήρχε την Δευτέρα, εκτός από τους ποδοσφαιριστές που αποκλείστηκαν από την αποστολή και έμειναν στην Ξάνθη. 


Όσον αφορά τον αγώνα που της ΑΕΚ με την SKODA ΞΑΝΘΗ αυτός θα ορισθεί εκ νέου από την Super League, καθώς θα πρέπει να λάβει υπόψη τις υποχρεώσεις των δύο ομάδων για το κύπελλο UEFA και το κύπελλο Ελλάδος. Πιθανή ημερομηνία για να γίνει ο αγώνας είναι στις 5 Μαρτίου. 


Επίσης ο Τόμας Ραντζίσκι που είχε δηλωθεί από τη SKODA ΞΑΝΘΗ να μην παίξει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα εκτίσει την ποινή του στο ίδιο παιχνίδι όποτε και αν ορισθεί αυτό. 


Δηλαδή θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στη Λάρισα.



 


  ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ


 


Σημαντικό εκτός έδρας βαθμό απέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου η ομάδα Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνιζόμενη εκτός έδρας με την 2η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα της Super League.


Το συγκρότημα του Θόδωρου Σαββίδη παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε στάθηκε όρθιο σε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς οι νέοι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν έδειξαν σπουδαία πράγματα και λίγο έλειψαν να φέρουν τους βαθμούς της νίκης στην Ξάνθη. 


Μετά τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής η ομάδα του Θόδωρου Σαββίδη βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 48 βαθμούς, στην 2η θέση είναι η ΑΕΚ με 42 και ακολουθεί ο Ατρόμητος με 41. 


Ο Δήμος Μπαξεβανίδης άνοιξε το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα για να ισοφαρίσει ο Δαρσινός στο 28ο λεπτό της συνάντησης. 


Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα Νέων της SKODA ΞΑΝΘΗ στάθηκε τυχερή και πρόλαβε τις καιρικές συνθήκες φτάνοντας στην βάση της λίγο προτού ξεσπάσουν η χιονοθύελλα. 


SKODA ΞΑΝΘΗ: Μαλκότσης, Παπαγιαννίδης (46’Χαριτίδης), Κατρανίτσας, Χαριτωνίδης, Σταθάκης, Μπέρτος, Μάνταλος (58’Ερκάν), Μπαξεβανίδης, Χασομέρης, Παπαδόπουλος, Ευθυμιάδης. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button