Σφυρίζει τελικό και πάει… Ξάνθη!

Για μία ακόμα φορά η Σκόντα Ξάνθη και ο Χρήστος Πανόπουλος, εξέπληξαν το πανελλήνιο. Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Γιώργο Κασναφέρη για την θέση του team manager, την οποία και θα αναλάβει στις 22:15 το Σάββατο, αμέσως δηλάδή μόλις σφυρίξει την λήξη του τελικού του κυπέλλου!

Για μία ακόμα φορά η Σκόντα Ξάνθη και ο Χρήστος Πανόπουλος, εξέπληξαν το πανελλήνιο. Την Πέμπτη ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Γιώργο Κασναφέρη για την θέση του team manager, την οποία και θα αναλάβει στις 22:15 το Σάββατο, αμέσως δηλάδή μόλις σφυρίξει την λήξη του τελικού του κυπέλλου! 



Με δεδομένο ότι ο τελικός του κυπέλλου θα ξεκινήσει στις 19:00, η ανακοίνωση της Σκόντα Ξάνθης έχει εμπεριλάβει και το ενδεχόμενο Ολυμπιακός και Αρης να οδηγηθούν σε παράταση και πέναλτι και για το λόγο αυτό ο Γιώργος Κασναφέρης θα αναλάβει καθήκοντα την συγκεκριμένη ώρα.


Παράλληλα όμως η Σκόντα Ξάνθη ανακοίνωσε και ότι ο μέχρι σήμερα team manager, Στέλιος Κατρακυλάκης, θα αναλάβει την διεύθυνση του τμήματος σκάουτινγκ.


 



Αναλυτικά οι ανακοινώσεις αναφέρουν:


 


 “Η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη ΑΟ προσέλαβε στην θέση του Team Manager τον Κο Γιώργο Κασναφέρη. Ο Κος Κασναφέρης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του από το Σάββατο 17 Μαίου στις 22:15.


 


Ο Κος Στέλιος Κατρακυλάκης μέχρι σήμερα Team Manager της ομάδας αναλαμβάνει την διεύθυνση του τμήματος scouting της εταιρείας όπως και την εξ ολοκλήρου οργάνωση του”. 



Νωρίτερα πάντως, ο διεθνής διαιτητής, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Το πλήρες κείμενο της επιστολής αναφέρει: ”


“Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,


Πιστεύοντας ότι έφτασα στο αποκορύφωμα της διαιτητικής μου καριέρας, θεωρώ ότι το Σάββατο 13/05/2008 μαζί με το σφύριγμα λήξης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας HOL έφτασε η κατάλληλη στιγμή ολοκλήρωσης της διαιτητικής μου σταδιοδρομίας. Κρίνω ότι, κατόπιν ώριμης σκέψης, η απόφαση αυτή είναι η πιο ενδεδειγμένη για να αφήσει σ’ εμένα και σ’ αυτούς που με πίστεψαν-στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια μια θετική εικόνα για την όλη παρουσία μου στο χώρο.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς:


-τον Πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση και στο πρόσωπό του όλους τους παράγοντες για την άριστη συνεργασία, 


-τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Γιώργο Ψυχομάνη και στο πρόσωπό του όλους τους διαιτητές για την αμέριστη στήριξη στην καριέρα μου,


-τους ερασιτέχνες, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προπονητές για τον σεβασμό με τον οποίο με περιέβαλαν,


-τους αθλητικογράφους για τις θετικές και αρνητικές κρίσεις τους καθ’ όλην την διάρκεια της διαιτητικής μου πορείας και


-τους φιλάθλους για τον τρόπο που με αντιμετώπισαν και αποδέχτηκαν στις σωστές και ατυχείς αποφάσεις μου.


Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω την μητέρα μου για τις αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε, την γυναίκα μου και την κόρη μου για την αμέριστη συμπαράσταση στην όλη σταδιοδρομία μου.


Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω το χώρο της διαιτησίας την οποία υπηρέτησα με πάθος και ευσυνειδησία για όλα όσα μου προσέφερε ανοίγοντας μου νέους ορίζοντες στο χώρο.


Με τιμή


Κασναφέρης Γεώργιος


Διαιτητής FIFA”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button