ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ;

Ο Π. Ανδρικόπουλος και ο Σ. Μωραίτης στο ΔΣ της Τετάρτης αναφέρθηκαν επανειλημμένα στις επιχειρήσεις της Θράκης και στις προτάσεις τους έκαναν αναφορά στις επιμελητηριακές δράσεις σε όλη την περιφέρεια.

Ο Π. Ανδρικόπουλος και ο Σ. Μωραίτης στο ΔΣ της Τετάρτης αναφέρθηκαν επανειλημμένα στις επιχειρήσεις της Θράκης και στις προτάσεις τους έκαναν αναφορά στις επιμελητηριακές δράσεις σε όλη την περιφέρεια.


Αυτό κατά την ταπεινή μας άποψη παραπέμπει και στο Καλλικρατικό Επιμελητήριο που είναι στα σκαριά.


Τελικό συμπέρασμα οι υποψήφιοι πρόεδροι για το πιθανό Καλικρατικό Επιμελητήριο ρίχνουν γέφυρες προς όλους τους επαγγελματίες της Θράκης!!! έτσι για να υπάρχουν.


 



ΠΑΡΑΠΟΝΑ “ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ”


Άτοπα θα έλεγα είναι τα παράπονα της Παράταξης “Πολίτες για την Αλλαγή” σχετικά με τη μη πρόσκληση τους στην παρουσίαση του ΓΠΣ, αφού ήταν παρόντας σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης και μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής.


Να υποθέσω ότι ο σύμβουλος του κ. Χ. Πούλιου δεν συνομίλησε μαζί του και δεν συνενοήθηκε πρίν συμμετάσχει στη διαβούλευση;


 



ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΜΩΣ!!!


Μα είναι δυνατόν κύριε Δήμαρχε να μην κληθούν οι παρατάξεις να πούνε την άποψη τους για το μέλλον της πόλης την οποίαν πιθανόν να διοικήσουν στις επόμενες ή μεθεπόμενες εκλογές;


 



ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ


ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΕ


Μετά το δήμαρχο Ξάνθης και ο Παναγιώτης Ανδρικόπουλος πρόεδρος του επιμελητηρίου Ξάνθης, αναφέρθηκε απαξιωτικά στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους για “κουτσομπολίστικη δημοσιογραφία”.


Κύριε δήμαρχε και κύριε Ανδρικόπουλε ενίσταμαι για τους παρακάτω λόγους.


ΠΡΩΤΟΝ: Οι δημοσιογράφοι είναι εργαζόμενοι και καλό είναι όταν κάποιοι θέλουν να χτυπήσουν τον γάιδαρο να μην χτυπάνε το σαμάρι. Πιστεύω ότι αυτό είναι κατανοητό. Αν κύριοι φοβάστε να τα βάλετε με τους εκδότες είναι δικό σας πρόβλημα, οι δημοσιογράφοι δεν σας φταίνε σε τίποτα.


ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Τα μέσα ενημέρωσης έχουν ονοματεπώνυμα και καλό είναι αν κατά τη γνώμη σας κάποια από αυτά είναι “κουτσομπολίστικα” να τα αναφέρετε αν έχετε τα κουράγια να στοχοποιήσετε μέσο ενημέρωσης ή εκδότη.


ΤΡΙΤΟΝ: Οι δημοσιογράφοι όταν γράφουν τα κείμενα τα υπογράφουν με ονοματεπώνυμο και αναλαμβάνουν την ευθύνη των γραφομένων τους, άρα όταν κάποιο κείμενο έχει τα αρχικά της εφημερίδος δεν έχετε παρά να πάρετε τηλέφωνο στον εκδότη και να ρωτήσετε ποιος έγραψε το σχόλιο ή το “κουτσομπολιό” όπως το χαρακτηρίσατε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο εκδότης θα σας ενημερώσει.


ΤΕΤΑΡΤΟΝ: Δεν βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους και όλα.  ο κάθε ένας στον χώρο του είναι αυτός που είναι και λειτουργεί όπως αυτός κρίνεται και κρίνεται. Με την ίδια λογική όλα τα δημόσια πρόσωπα είναι το ίδιο.


ΠΕΜΠΤΟΝ: Αν κύριοι παράγετε “κουτσομπολίστικη” πολιτική, σαφώς και τα μέσα ενημέρωσης θα παρουσιάσουν “κουτσομπολίστικες” ειδήσεις.



Καταπατήσεις στα Κιμμέρια;;


Ανταποκρίθηκε άμεσα ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μπατάκ Μπεσήμ, όταν από πληροφορία κατοίκου των Κιμμερίων, του γνωρίσαμε ότι μας είπε ότι κάποιοι καταπάτησαν έκταση στην ΝΑ περιοχή του τοπικού διαμερίσματος, χωρίς η πληροφορία να μας καθορίζει αν είναι δημοτική ή δημόσια.Δεν εξετάζουμε την πληροφορία και τον τρόπο που αυτή έφτασε στην εφημερίδα μας αλλά τη θετική αντίδραση του προέδρου Μπατάκ Μπεσήμ, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε ότι στην περιοχή του γίνονται καταπατήσεις δεσμεύθηκε ότι προσωπικά θα το ελέγξει και θα ενημερώσει την αγροφυλακή αν συντρέχει λόγος.



Μπένης:


θα καθοριστεί ο χώρος


για την αντιπολίτευση


Απαντώντας ο Μπένης σε σχετικό ερώτημα για το χώρο στέγασης της αντιπολίτευσης, που πρώτος ο “ΑΓΩΝΑΣ” ανέδειξε το θέμα που προέκυψε,  ανέφερε ότι ο δήμος θα εκδώσει ανακοίνωση με την οποία θα καθορίζει το χώρο που θα στεγασθούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και είναι ο γνωστός χώρος όπου στεγαζόταν το “Βοήθεια στο σπίτι”.


Απαντώντας στο ερώτημα αν η μείζονα αντιπολίτευση δεν αποδεσμεύσει τον χώρο που έχει εγκατασταθεί, απάντησε ότι ο κάθε ένας είναι απέναντι στους πολίτες υπεύθυνος για τις πράξεις του.


Που ακούστηκε αντιπολίτευση να κάνει κατάληψη σε δημοτικό κτίριο;;;


 



ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ


Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι βιομήχανοι και βιοτέχνες της Ξάνθης θα παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στους βουλευτές του νομού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη στήριξη τους από την πολιτεία.


Σιγά μην ιδρώσει το αυτί τους…


 



ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ


Όπως ανέφερε ο πρώην βουλευτης του ΠΑΣΟΚ Π. Σγουρίδης το θέμα των αναδρομικών που ζητούν οι πρώην βουλευτές από την Πολιτεία λόγω αναπροσαρμογής του μισθολογίου των δικαστικών λειτουργών, θα λυθεί μόνο με τη δικαστική οδό και το αίτημα τέθηκε για να μην χαθεί το δικαίωμα.




 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button