Η γιορτή της Ακαδημίας

 

Χαρούμενα πρόσωπα, παιδικά χαμόγελα, δώρα και εκπλήξεις σε ένα γιορτινό κλίμα την Πέμπτη το απόγευμα στο Le Chalet για την οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ακαδημίας.

 

Χαρούμενα πρόσωπα, παιδικά χαμόγελα, δώρα και εκπλήξεις σε ένα γιορτινό κλίμα την Πέμπτη το απόγευμα στο Le Chalet για την οικογένεια της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ακαδημίας. Η ξανθιώτικη ομάδα ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλές γιορτές» στους μικρούς της ποδοσφαιριστές μοιράζοντας δωροεπιταγές από αθλητικά καταστήματα της πόλης (οι τυχεροί στην κεντρική φωτό) σε ένα απόγευμα αφιερωμένο στα ηλικιακά της τμήματα.
Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών της SKODA ΞΑΝΘΗ Περικλής Καλογιάννης στην σύντομη ομιλία τους αναφέρθηκε στο μέχρι στιγμής έργο της ξανθιώτικης ομάδας στις μικρές ηλικίες ποδοσφαιριστών κι έκλεισε τα λόγια του με τις καθιερωμένες ευχές.
Πλέον το ραντεβού των τμημάτων Ακαδημίας ανανεώθηκε για τις πρώτες μέρες του Νέου Έτους στο 2ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά που θα διοργανώσει η SKODA ΞΑΝΘΗ από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button