«Τσιαττίζω, παιχνιδίζω στην Κύπρο σε γυρίζω»

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), με την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2018, με την δράση :

 

              «Τσιαττίζω, παιχνιδίζω στην Κύπρο σε γυρίζω»

 

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), με την στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, συμμετέχουν στις Γιορτές Παλιάς Πόλης 2018, με την δράση :

 

              «Τσιαττίζω, παιχνιδίζω στην Κύπρο σε γυρίζω»

 

Προσπάθεια να γνωρίσει ο κόσμος της Ξάνθης και όχι μόνο, τις κυπριακές ομορφιές- τα ποτά και τα εδέσματα, τη λογοτεχνία και την παράδοση μας. Ταυτόχρονα να περάσουμε όλοι καλά όπως απαιτούν οι μέρες αυτές. Απώτερος σκοπός μας να περάσουν ακόμη καλύτερα τα παιδιά μας στα οποία δίνουμε τη δυνατότητα να πάρουν μέρος σε πολλές δημιουργικές δράσεις.

            Το καθημερινό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1/9/2018- Σάββατο:

Ονειρικά ηλεκτρονικά ταξίδια στην Κύπρο μέσα από το φακό του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού. Κυπριακή γευσιγνωσία και παιχνίδια με τις λέξεις και τα χρώματα για τους μικρούς μας φίλους.

2/9/2018- Κυριακή:

Βρες την κρυμμένη λέξη και κέρδισε πολλά- πολλά δώρα. Μια δράση για τους μικρούς μας φίλους.  Κυπριακή γευσιγνωσία, εδέσματα και ποτά προσφορά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.

3/9/2018- Δευτέρα:

Σταυρολεξολούλουδα εμπνευσμένα από την κυπριακή διάλεκτο. Βρες – λύσε- κέρδισε!!!!! Κυπριακή γευσιγνωσία και φυσικά οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παίξουν και πάλι με τα χρώματα.

4/9/2018- Τρίτη:

Τα παιδιά μας ζωγραφίζουν την Κύπρο. Όλες οι ζωγραφιές θα αναρτηθούν σε πινακίδες. Για τους γονείς προβλέπεται κυπριακή γευσιγνωσία με ποτά και εδέσματα.

5/9/2018- Τετάρτη:

Της Κύπρου Παραμύθια. Οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν επιλεγμένα διδακτικά παραμύθια της Κύπρου μας από την πρόεδρο του Συλλόγου Κυπρίων και φυσικά καθημερινά θα υπάρχει και η κυπριακή γευσιγνωσία.

6/9/2018- Πέμπτη:

Άδωνις και Αφροδίτη εμπνέουν του μικρούς ζωγράφους να δημιουργήσουν έργα τέχνης …… Ένα υπέροχο παραμύθι – μύθος του μεγάλου έρωτα της Θεάς Αφροδίτης με τον ωραιότατο πρίγκιπα της Πάφου Άδωνι θα δώσει το έναυσμα στα παιδιά μας να κάνουν υπέροχες ζωγραφιές, ενώ οι γονείς θα γεύονται τα  εδέσματα και ποτά της Κύπρου μας.

7/9/2018- Παρασκευή:

Νήσος Αγίων- μια ξενάγηση στους μεγάλους λατρευτικούς τόπους της Κύπρου. Τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίσουν ή να παίξουν με κρυπτόλεξα, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρονται εδέσματα και ποτά από το νησί μας.

8/9/2018- Σάββατο:

Βραδιά γευσιγνωσίας και κλήρωση ενός 4ημερου ταξιδιού στην Κύπρο για 2 άτομα. Μια προσφορά του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (αεροπορικά εισιτήρια και μεταφορές από και προς αεροδρόμιο Λάρνακας), και του  Sentido Sandy Beach Hotel στη Λάρνακα (διαμονή για 3 νύχτες σε δίκλινο με πρωϊνό) . Η κλήρωση θα γίνει στο βράδυ στις 11:00 μ.μ. στο στέκι του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης, στην Πλατεία Μητροπόλεως, Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Ιωάννη προδρόμου, Ξάνθη. Στην κλήρωση για το ταξίδι στην Κύπρο μπορούν να πάρουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος, πάνω από δεκαοκτώ χρονών. Απαράβατος όρος η μία και μοναδική συμμετοχή που αποτελεί και όρο ακύρωσης αν παραβιαστεί. Το ταξίδι πρέπει να πραγματοποιηθεί από 1 έως 15 Νοεμβρίου 2018.

Μέλη του Συλλόγου Κυπρίων θα είναι στην διάθεση σας για όποια πληροφορία ζητήσετε, θα είναι εκεί στο στέκι της Κύπρου μας. Ελάτε να μας γνωρίσετε καλύτερα, ελάτε με τα μονοπάτια των παιχνιδιών, των γεύσεων και την προσφορά του ταξιδιού, να πάμε ένα ονειρικό ταξίδι στο χρυσοπράσινο φύλλο.

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος

Ελένη Χατζηγεωργίου

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button