Δημόσιο ευχαριστήριο για την Καλοκαιρινή Γιορτή 2018 των Ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης

Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” , φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης ευχαριστεί και δημοσίως όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η  Καλοκαιρινή Γιορτή 2018 των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης την Πέμπτη  23 Αυγούστου 2018.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου “Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” , φορέας διαχείρισης του Γηροκομείου Ξάνθης ευχαριστεί και δημοσίως όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί η  Καλοκαιρινή Γιορτή 2018 των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Ξάνθης την Πέμπτη  23 Αυγούστου 2018.

    Την καθιερωμένη πλέον Καλοκαιρινή Γιορτή των ηλικιωμένων του, γιόρτασε φέτος για  έκτη χρονιά το Γηροκομείο Ξάνθης ο «ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ» την Πέμπτη 23 Αυγούστου  στον αύλειο χώρο του, με μουσική, χορό, τραγούδι και φαγητό. Φίλοι παλιοί και νέοι του ιδρύματος, συντροφεύσανε τους παππούδες μας με περίσσιο κέφι, αγάπη και καλή διάθεση. Αρωγοί στη γιορτή μας ήταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Κατασκηνωτές» οι οποίοι έψησαν με εξαιρετική ομολογουμένως μαεστρία τα κρεατικά, ο πολιτιστικός Σύλλογος Κιμμερίων “Ο ΑΜΦΕΡΑΟΣ” που προσέφερε σε όλους τους καλεσμένους μας γλυκά του ταψιού και η φιλανθρωπική επιτροπή «Γυναίκες της Αγάπης» του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ».Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης)και ο Δήμος Ξάνθης.

      Σημαντική εθελοντική βοήθεια παρείχαν για την διοργάνωση αυτής της γιορτής-εκδήλωσης φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ηθική ενίσχυση του Ιδρύματος το μουσικό συγκρότημα ΝΤΙΡΙΝΤΑΧΤΑ με τους μουσικούς Δομνίδη Φίλιππο, Γαβριηλίδη Ιωάννη, Μυγδαλά Ανδρέα, Πανταζίδη Σωτήρη και την υπέροχη Τζάνη Γεωργία. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το  Δ’ΣΣγια τη συνεχή συμπαράστασή του και για την προσφορά 500 τεμαχίων αρτιδίων και 30 άρτων, καθώς και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Ξάνθης για την ευγενική χορηγία κάλυψης με DRONE σε φωτογραφίες και βίντεο της καλοκαιρινής μας γιορτής. Επίσης ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του καταστήματος ΚΟΣΜΟΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  για τον στολισμό του αύλειου χώρου . Ξεχωριστή προσφορά αποτελεί η συμμετοχή  και των πολλών μεμονωμένων εθελοντών που βοήθησαν πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της εκδήλωσης εξυπηρετώντας όσο μπορούν καλύτερα όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

          Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος

 

 

 

 

 

με την σύζυγό του Άννη, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο  Αντιδήμαρχος  Θωμάς  Ηλιάδης, ο  Πρόεδρος  της ΔΕΥΑΞ κ. Μαρίνος Σδρέβανος, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Μιχάλης Ρεκάρης, Εμμανουήλ Τσέπελης, Ιπποκράτης Καμαρίδης, Κολλάρος Γεώργιος, Κώστας Τριανταφυλλίδης,ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Μπούτος, ο προσωπάρχης των Πλαστικών Θράκης κ. Ιωάννης Σπυριδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης Νικόλαος Κιατίπης με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Στρατηγός ε.α. και πρώην αντιδήμαρχος Νικόλαος Φωτιάδης, ο Βουλευτής Ξάνθης Ζειμπέκ Χουσείν με τον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, εκπρόσωπος του Β.Λιμενικού τμήματος Πόρτο-Λάγους  και πλήθος Ξανθιωτών αλλά και φίλων του ιδρύματος από την περιοχή της Χρυσουπόλεως οι οποίοι μισθώσανε ένα λεωφορείο.

 

      Καθ΄όλη τη διάρκεια της βραδιάς αρκετοί από τους επισκέπτες μας «περπάτησαν» εσωτερικά αλλά και εξωτερικά στο σύνολο του γηροκομείου της καρδιάς μας, εντυπωσιασμένοι κατά ομολογία τους από τους ανακαινισμένους επισκευαστικά και αισθητικά χώρους του ενώ με ευλάβεια άναψαν και το καθιερωμένο κεράκι στον ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης. Ιδιαίτερη νότα στην υπέροχη αυτή εκδήλωση έδωσαν οι μικροί φίλοι του γηροκομείου οι οποίοι  καταευχαριστήθηκαν το παιχνίδι τους  στην παιδική χαρά που προσφάτως τοποθετήθηκε στην καταπράσινη αυλή του Ιδρύματος. Στο τέλος αυτής της υπέροχης Αυγουστιάτικης βραδιάς η οποία έχει καθιερωθεί να εορτάζεται ετησίως στις 23 Αυγούστου, ημέρα αποδόσεως της Κοιμήσεως  Της Θεοτόκου (εννιάμερα της Παναγίας) οι παππούδες και οι γιαγιάδες αφού χόρεψαν, τραγούδησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους με ακούσματα που τους θύμισαν τα νιάτα τους, με τεράστια χαμόγελα και ζωγραφισμένη την συγκίνηση στο πρόσωπό τους ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους «αγκάλιασε» και παραβρέθηκε στην γιορτή τους. Στα αξιοσημείωτα της φετινής γιορτής ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων που ήρθαν να συνδιασκεδάσουν με τους παππούδες μας και να συμπαρασταθούν στο έργο του διοικητικού συμβουλίου.

       Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών της πόλης μας που εν μέσω οικονομικής κρίσης προσέφεραν  εκλεκτά εδέσματα και είδη που καταναλώθηκαν στη γιορτή μας. Με τη χειρονομία τους αυτή συμπαραστέκονται και κάνουν το έργο της σημερινής διοίκησης ευκολότερο, η οποία προσπαθεί πάντα για την καλύτερη αξιοποίηση όλων αυτών των προσφορών. Είναι για μας πραγματικά ιδιαιτέρως σημαντικό ότι όλοι οι παρακάτω αναφερόμενοι συνδράμουν με τον τρόπο τους και συνήθως από το υστέρημά τους, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι μας, για να επιβιώσει και να «σταθεί» το ίδρυμα και να είναι ακόμη καλύτερη και αξιοπρεπέστατη η διαμονή των παππούδων και των γιαγιάδων μας στα στερνά τους χρόνια. Ευχαριστούμε λοιπόν τους κάτωθι :

 

 

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΩΝ  

 

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

 

  1. 1.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ – ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑΣ 54-58 (10 ΚΙΛΑ  ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, 6,5 ΚΙΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)
  2. 2.     ΤΡΟΦΟΔΙΑΝΟΜΗ ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. -2ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΑΒΑΛΑΣ (100 ΤΕΜ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)
  3. 3.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΙΟΥΜΟΥΡΤΖΗΣ – ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 67 (50 ΤΕΜ. ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ και κατασκευή – μαρινάρισμα 500 τεμ.χοιρινά σουβλάκαι-500 σουτζουκάκια)
  4. 4.     ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΑΦΟΙ ΣΙΟΥΤΗ Ο.Ε. – Λ.ΣΤΡΑΤΟΥ 5-7 (5 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ)
  5. 5.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ – ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΡΗ ΓΩΝΙΑ ( 50 ΤΕΜ.  ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ, 50 ΤΕΜ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ)
  6. 6.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ – ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑΣ 23 (10 ΚΙΛΑ ΚΙΜΑ)
  7. 7.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ «ΦΑΡΜΑ» ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΥΡΓΕΛΗΣ – ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ 15 Α (150 ΤΕΜ.  ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)
  8. 8.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΛΑΤΗΣ-ΠΡΑΞΙΤΕΛΟΥΣ 47-49  (100 ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ)
  9. 9.     ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟGOLDEN CHICKEN-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ– 1Ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ – ΛΕΥΚΗΣ (11 ΚΙΛΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, 5 ΚΙΛΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

10.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΧΟΙΡΙΝΑ ΧΑΣΑΠΗΣ ΙΚΕ ΞΑΝΘΗΣ  (4 ΚΙΛΑ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, 4 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ) ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ 11

11.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ Δ.ΧΑΣΑΠΗΣ  & ΣΙΑ Ο.Ε.Β.Ε(3,6 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ) ΒΙΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

12.ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ Π. & ΣΙΑ ΟΕ– ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΝΔΥΛΗ 38 (3,5 ΚΙΛΑ ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙΑ, 3,5 ΚΙΛΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, 3,2 ΚΙΛΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, 50 ΤΕΜ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ)

 

 

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ – ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

 

  1. ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ– ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΚΑ (4 ΚΙΛΑ ΚΑΡΙΟΚΕΣ, 12 ΦΙΑΛΕΣ ΚΡΑΣΙ)
  2. ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗ – ΒΙ.ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ  ( 4,5 ΚΙΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)
  3. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ (2 ΚΙΛΑ  ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)
  4. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΥΨΕΛΗ – ΑΙΔΙΝΙΟΥ 26 (1  ΚΙΛΟ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ)

 

 

 

 

 

  1. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΠΑΠΑΠΑΡΑΣΚΕΥΑ  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 186 (2 ΚΙΛΑ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ, 1,5 ΚΙΛΟ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)
  2. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 155 (7,2 ΚΙΛΑ  ΠΑΣΤΕΣ)
  3. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ FRESH CO – 2Ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ-ΛΑΓΟΥΣ(1,6 ΚΙΛΑ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ)
  4. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟΝ –28ΗΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 182 (4 ΜΠΩΛ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ)
  5. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 22 (2 ΚΙΛΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ, 2 ΚΙΛΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ)

 

ΚΑΒΕΣ – ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ

 

  1. ΤΑΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -2ο ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ –ΚΑΒΑΛΑΣ (140 ΤΕΜ ΚΟΥΡΤΑΚΗ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΩΝ 0,5 ΛΙΤΡΩΝ)
  2. ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. –ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (96 ΤΕΜ 0,33 ΛΙΤΡΑ ΜΠΥΡΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ, 96 ΤΕΜ 0,33 ΛΙΤΡΑ ΣΟΥΡΩΤΗ TUVUNU,  96  TEM O,33 ΛΙΤΡΑ TΣAI TUVUNU)
  3. ΟΙΝΟΙ ΣΓΟΥΡΙΔΗ Ε.Π.Ε. – ΜΑΝΔΡΑ (10 ΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ)
  4. ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ – 1Ο  ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ-ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ (5 ΛΙΤΡΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ)
  5. ΚΑΒΑ ΝΕΚΤΑΡ Μ. ΣΥΝΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.– ΛΕΩΦ. ΣΤΡΑΤΟΥ 5 & ΠΑΡ. ΜΙΑΟΥΛΗ 1 (60 ΤΕΜ 1,5 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΔΙΟΣ, 20 ΛΙΤΡΑ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ )
  6. ΠΟΤΟΠΟΙIΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ-ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΘΑΣ ΜΑΝΙΤΣΑ –ΒΙΟΠΕ (2 ΨΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ )

 

ΛΟΙΠΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ

 

 

  1. 1.     «ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ»(34 ΤΕΜ 1 ΛΙΤΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΝΑΤΕΣ)
  2. ΜΟΣΧΙΔΗΣ Π- ΔΟΝΤΣΟΣ Χ & ΣΙΑ Ο.Ε –ΒΙ.ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ (4 ΚΙΛΑ ΤΥΡΙ)
  3. Δ. ΚΑΡΑΛΑΝΙΔΗΣ – Φ. ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Ο.Ε –ΔΗΜ.ΑΓΟΡΑ (40 ΚΙΛΑ ΠΑΤΑΤΕΣ)
  4. ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε-DISCOUNT MARKET – ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 67 (ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ)
  5. THE MART 2 ΧΛΜ ΞΑΝΘΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ-ΜΑΓΓΑΝΩΝ (ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΑΞΙΑΣ 80Ε)

 

 

 

 

 

  1. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε-( 60 ΤΕΜ 0,4 ΛΙΤΡΑ ΞΥΔΙ,48 ΤΕΜ 0,38 ΧΥΜΟΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ,14 ΤΕΜ 5 ΛΙΤΡΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ )
  2. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ ΑΜΦΕΡΑΟΣ – ΚΙΜΜΕΡΙΑ (7 ΤΑΨΙΑ ΓΛΥΚΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ)
  3. ΠΑΓΑΚΙΑEXPRESS ΤΕΡΜΑ 28ΗΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 16 (150 ΚΙΛΑ ΠΑΓΑΚΙΑ)
  4. ΓΙΑΡΙΜΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ –ΚΑΠΝΕΡΓΑΤΩΝ 22 (60 ΚΙΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ)

10. COSMOΠΡΟΣΦΟΡΕΣ– ΜΠΡΩΚΟΥΜΗ 30 (170μ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ  ΓΙΟΡΤΙΝΑ)

11. ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ– Θ.ΔΟΥΚΑ 12 (ΠΑΝΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ)

12. ΘΕΡΜΟΚΗΠΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. – Ν.ΕΡΑΣΜΙΟ (150 ΤΕΜ.ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ 170 ΚΙΛΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

 

Για το Δ.Σ.

 

 

 

Ο  Γεν.Γραμματέας

 

 

 

Ιωάννης Παπαχρόνης

 

Χαλήλ Καράνταη

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button