ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχετικά με το ασφαλιστικό.

   *Ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Νομού Ξάνθης ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, σχετικά με το ασφαλιστικό.


Για το λόγο αυτό κάνει γνωστό στο κοινό της Ξάνθης ότι την Τετάρτη 13/02/2008 θα παραμείνουν κλειστές όλες υπηρεσίες του Δήμου καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.


 



   *Η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία “Πολυθέαμα Κρόκο και Λίνο” διοργανώνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στην Ξάνθη στο “Διογένης live” παιδικό αποκριάτικο πάρτι με κλόουν.


Παιχνιδιάρικα κόλπα από ζογκλέρ ταχυδακτυλουργούς κλόουν


ξυλοπόδαρους


Χορευτικά τρενάκια


Αστείες παντομίμες


Μικτό θέατρο με κλόουν και κούκλες


Γαϊτανάκι


Χάσκα


Και χορός


δώρα Μπαλόνια και σερπαντίνες για όλα τα παιδιά.


 



   *Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αλέξανδρος Κοντός ανακοινώνει ότι στις 14 Φεβρουαρίου του 2008 θα χορηγηθούν από τον ΕΛ.Γ.Α. αποζημιώσεις ύψους 22.791.521 Ευρώ, σε 12.450 παραγωγούς 38 Νομών της χώρας, για εκτιμήσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή, που συνέβησαν κυρίως από μειωμένη παραγωγή σε καλλιέργειες οπωροφόρων και εσπεριδοειδών που καλύφθηκαν ασφαλιστικά.


Οι αποζημιώσεις καταβάλλονται εντός τριμήνου από της λήξης της συγκομιδής κάθε προϊόντος που ζημιώθηκε.


Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν  αγρότες των Νομών:


Αιτωλοακαρνανίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Άρτας, Αττικής, Αχαϊας, Βοιωτίας, Δράμας, Έβρου, Ηλείας, Ημαθίας, Ηρακλείου, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λάρισας, Λευκάδος, Μαγνησίας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πειραιώς, Πέλλας, Πιερίας, Πρεβέζης, Ρεθύμνου, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, Φθιώτιδος, Φωκίδος, Χαλκιδικής και Χανίων. Όλες οι παραπάνω αποζημιώσεις θα δοθούν μέσω λογαριασμών της Α.Τ.Ε   στους δικαιούχους παραγωγούς.


 



 Δενδροφύτευση


επί της οδού Σάρδεων


 


Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και ειδικότερα το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει:


Πιστεύοντας ότι τα παιδιά, ως αυριανοί ενήλικες, θα είναι εκείνα που θα κάνουν την ουσιαστική διαφορά, διαμορφώνοντας μια οικολογική συνείδηση από τα πρώτα στάδια της ζωής τους, στα πλαίσια της φυτευτικής περιόδου, την 14η Φεβρουαρίου και ώρα 10.30 σε συνεργασία με την περιβαλλοντική ομάδα του 5ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης, διοργανώνει δενδροφύτευση σε δημοτικό χώρο, που βρίσκεται επί της οδού Σάρδεων στην αρχή της οδού Σταύρου Βλαχοπούλου.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button