Παράσταση διαμαρτυρίας στην Αστυνομία της Ξάνθης

Παράσταση διαμαρτυρίας στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του δημοσιογράφου Σαμή Καραμπουγιούκογλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μπροστά στη Νομαρχία Ξάνθης.

Παράσταση διαμαρτυρίας στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ., με αφορμή τον πρόσφατο τραυματισμό του δημοσιογράφου  Σαμή Καραμπουγιούκογλου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μπροστά στη Νομαρχία Ξάνθης.


 Η αντιπροσωπεία της Ένωσης, αποτελούμενη από τους Αντώνη Καρανδεινό, Σαμή Καραμπουγιούκογλου, Κυριακή Οικονόμου και Γιάννη Σιδηρόπουλο, επέδωσε στον αστυνομικό διευθυντή Παναγιώτη Μητσέλο σχετική ανακοίνωση της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. και εξέφρασε τη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά των αστυνομικών, ζητώντας να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας.


Επισήμαναν ακόμη ότι η βία κατά των δημοσιογράφων, απ’ όπου κι αν προέρχεται, ουσιαστικά στρέφεται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου.   


Από την πλευρά του ο κ. Μητσέλος διατύπωσε τη λύπη του και ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν, διαβεβαίωσε ότι στόχος της αστυνομίας δεν είναι οι δημοσιογράφοι -ούτε και ο συνάδελφος στη συγκεκριμένη περίπτωση-, ενώ θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να αποφευχθούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον. 


Η συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης ολοκληρώθηκε σε εγκάρδιο κλίμα με αμοιβαίες διαβεβαιώσεις για αλληλοκατανόηση για το ρόλο, τόσο του Τύπου όσο και την Αστυνομίας. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button